Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bun.. deci sunt pur si simplu prea dependent de statul pe net. Jocuri nu pot juca si stau pe net toata ziua pe jocuri tampite de browser, pe facebook etc. Stiu ca erau ceva addonuri (pt google chrome) care puteai dupa o perioada pe care o setai tu sa iti blocheze accesul catre acest site. Vreau ceva pe care sa nu o pot dezactiva usor... nu stiu :| Chiar daca le-as bloca si as vrea sa accesez site-ul blocat as dezactiva addonul numai ca sa intru pe acel joc tampit. Stau mult prea mult pe pc, nu fac nimic bun toata ziua si vreau sa scap de aceasta obsesie si sa ies afara dar ceva ma trage inapoi

Sau daca e vreo metoda ca dupa o anumita perioada de timp sa mi se stinga calculatorul automat sau care sa mi-l blocheze sa nu mai pot intra.

Posted

Orice program sau addon pe care il vei instala si seta, oricat de greu ar fi de dezinstalat sau deblocat, cu siguranta te vei chinui sa-l dezinstalezi/deblochezi in loc sa te gandesti ca timpul pentru stat la PC a expirat, si acum trebuie sa faci altceva, asadar probabil ca orice variante ti-am oferi, nu te-ar ajuta.

Solutia cea mai usoara este sa iti faci un program pe care sa incerci sa-l respecti, de exemplu, iti fixezi cateva ore pentru stat pe calculator/internet, iar dupa expirarea timpului te ridici singur de la PC, si faci altceva. Bineinteles, acest lucru nu va fi usor insa cu putina vointa (asa cum au spus si cei de mai sus), se poate. Jocurile de browser si nu numai, pot provoca o dependenta urata :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Jocurile de browser si nu numai, pot provoca o dependenta urata :-s.

am experienta cu triburile... stiu bine cat de dependent am fost ajungeam sa stau pana dupa 12-1 noaptea acuma cativa ani numai ca sa primesc un atac :))

acuma ma apuca cu ikariam, desi nu fac nimic, adica e mai slab ca triburile fiind bazat pe dezvoltare mai mult

Posted

Triburile?

Mie nu-mi mai trebuie triburile. Am stat 2 luni sa construiesc un sat frumos, si vine unu cu sute de mii de puncte şi adio sat. Asta mă enervează cel mai tare.

Posted (edited)

eu acum cativa ani am jucat serios si am ajuns la peste 20 de sate... acuma nu demult m-am bagat din nou dar am patit ceea ce ai patit si tu si nu o data ci de 2 ori am dat start si am fost cucerit

EDIT:

Am gasit ceva addon pt Google Chrome care sa blocheze navigarea pe net astfel incat sa nu petreci mai mult decat ai nevoie fara a pierde timpul. Inca n-am aprofundat aplicatia asa ca nu stiu sigur ce si cum, dar momentan asta e :)

Extensia pt Google Chrome se numeste stay focused

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.