Jump to content

Addon Blocare Site-Uri Pt Google Chrome Sau Blocare Pc Dupa Un Anumit Timp


alex008

Recommended Posts

Bun.. deci sunt pur si simplu prea dependent de statul pe net. Jocuri nu pot juca si stau pe net toata ziua pe jocuri tampite de browser, pe facebook etc. Stiu ca erau ceva addonuri (pt google chrome) care puteai dupa o perioada pe care o setai tu sa iti blocheze accesul catre acest site. Vreau ceva pe care sa nu o pot dezactiva usor... nu stiu :| Chiar daca le-as bloca si as vrea sa accesez site-ul blocat as dezactiva addonul numai ca sa intru pe acel joc tampit. Stau mult prea mult pe pc, nu fac nimic bun toata ziua si vreau sa scap de aceasta obsesie si sa ies afara dar ceva ma trage inapoi

Sau daca e vreo metoda ca dupa o anumita perioada de timp sa mi se stinga calculatorul automat sau care sa mi-l blocheze sa nu mai pot intra.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca poti sa renunti deodata la jocuri, dar incearca sa reduci treptat timpul petrecut cu ele sau incearca sa faci altceva in timp ce stai la calculator. Invata sa lucrezi un un program sau ceva util.

@Ca addon nu stiu ce sa iti zic, unul pe care sa il "dezactivezi greu" nu cred ca este.

Link to comment
Share on other sites

Orice program sau addon pe care il vei instala si seta, oricat de greu ar fi de dezinstalat sau deblocat, cu siguranta te vei chinui sa-l dezinstalezi/deblochezi in loc sa te gandesti ca timpul pentru stat la PC a expirat, si acum trebuie sa faci altceva, asadar probabil ca orice variante ti-am oferi, nu te-ar ajuta.

Solutia cea mai usoara este sa iti faci un program pe care sa incerci sa-l respecti, de exemplu, iti fixezi cateva ore pentru stat pe calculator/internet, iar dupa expirarea timpului te ridici singur de la PC, si faci altceva. Bineinteles, acest lucru nu va fi usor insa cu putina vointa (asa cum au spus si cei de mai sus), se poate. Jocurile de browser si nu numai, pot provoca o dependenta urata :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Jocurile de browser si nu numai, pot provoca o dependenta urata :-s.

am experienta cu triburile... stiu bine cat de dependent am fost ajungeam sa stau pana dupa 12-1 noaptea acuma cativa ani numai ca sa primesc un atac :))

acuma ma apuca cu ikariam, desi nu fac nimic, adica e mai slab ca triburile fiind bazat pe dezvoltare mai mult

Link to comment
Share on other sites

eu acum cativa ani am jucat serios si am ajuns la peste 20 de sate... acuma nu demult m-am bagat din nou dar am patit ceea ce ai patit si tu si nu o data ci de 2 ori am dat start si am fost cucerit

EDIT:

Am gasit ceva addon pt Google Chrome care sa blocheze navigarea pe net astfel incat sa nu petreci mai mult decat ai nevoie fara a pierde timpul. Inca n-am aprofundat aplicatia asa ca nu stiu sigur ce si cum, dar momentan asta e :)

Extensia pt Google Chrome se numeste stay focused

Edited by alex008
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.