Jump to content

Nfs Undercover - This Application Has Failed To Start Because D3Dx9_34.dll Was Not Found.

Recommended Posts

Posted

Cand intru in nfs undercover imi da obijnuita alplicatie "This application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found."

Jocul nu este intalat este luat de la un prieten.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Am facut asta dar .. imi da acum alta eroare "This application has failed to start because XINPUT1_3.dll was not found"

Se rezolva tot cu ala?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

asafel de errori se rezolva ba cu DirectX ultima versiune,ba cu sunet nou reinstalat ,ba cu windosul care are unele radacini eronate !

Posted

Pana sa observ postul am pun dll-ul deja si nu imi da eroare cu dll , da sa intre si dupaia da "dont send"

Dar din pacate netul merge asa de prost ca nu pot sa intalez directX-ul altfel nu merge?

Posted

bn ca ai dat linkul ca la mn downloadeaza cel mai bine pe liber

Posted

Am reinstalat directX si cand intru in nfs imi face ecranul ala mic negru ,se face ecran mare negru si dupaia iese si imi scrie

eroare gen "dont send"

Posted

DECI NU E NICI O SOLUTIE?

Posted

EXACT la asta ma gandeam la un crack!

Posted

Am pus crackul si cand intru in joc se aude baraitul ala de masina si dupa face ecran alb.

Posted

e de la crack sau de la placa video?

Posted

poi am 512 mb ram -suficient

si 256mb-video(ati radeon 9000U)

ar trebui sa fie suficient cat sa mearga fara sa sacadeze

Prietenul meu are win7 si vreo 2 ram si 800mb video cred

Posted

Cerintele minime de sistem pentru NFS Undercover, sunt:

NFS Undercover Minimum system requirements

Windows XP and VISTA with latest service pack installed

Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)

1GB RAM

Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset (see below)

DirectX compatible sound card

8X or faster DVD Drive

5.5 GB of HD space required to install game

DirectX Nov 2007 edition (included)

To play online a network card is required for broadband connectivity

Asadar, nu stiu in ce masura te incadrezi :troll:.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

hmm... ciudat cand intru in el se aude baraitul ala de masia si se aude in meniu cand dau pe sageti.

dar in orece caz o sa fac un update curand.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.