Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare prieteni si dragi cititori . Am un coleg care in 1-2 luni isi va achizitiona alt telefon la abonament ,si sa gandit sa il vand pe cel care il are acuma,un HTC DESIRE HD. Si sa gandit sa isi gaseasca un cumparator din timp.

Omul mi-a zis ca-l va vinde la un pret de 550 ron.voi ce considerati? Se merita? M-am uitat la detalii desi e cam primul smartphone care il cumpar, va cer parerea ,am vazut ca-i varianta 2010 si deacea .

Posted

GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network HSDPA 900 / 2100

HSDPA 850 / 1900 - North America

Announced 2010, September

Status Available. Released 2010, October

BODY Dimensions 123 x 68 x 11.8 mm

Weight 164 g

DISPLAY Type LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density)

Multitouch Yes

Protection Corning Gorilla Glass

- HTC Sense UI

SOUND Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones

Loudspeaker Yes

3.5mm jack Yes

- Dolby Mobile and SRS sound enhancement

MEMORY Card slot microSD, up to 32GB, 8GB included

Internal 1.5 GB; 768 MB RAM

DATA GPRS Class 32

EDGE Class 32

Speed HSDPA 7.2/14.4 Mbps; HSUPA 2/5.76 Mbps (carrier dependent)

WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot

Bluetooth Yes v2.1 with A2DP

USB Yes, microUSB v2.0

CAMERA Primary 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash

Features Geo-tagging, face detection

Video Yes, 720p

Secondary No

FEATURES OS Android OS, v2.2, v2.3, upgradable to v4.x

Chipset Qualcomm MSM8255 Snapdragon

CPU 1 GHz Scorpion

GPU Adreno 205

Sensors Accelerometer, proximity, compass

Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM

Browser HTML, Adobe Flash

Radio Stereo FM radio with RDS

GPS Yes, with A-GPS support

Java Yes, via Java MIDP emulator

Colors Black, Brown

- Dedicated search key

- Google Search, Maps, Gmail

- YouTube, Google Talk, Picasa integration

- MP3/AAC+/WAV/WMA9 player

- DivX/Xvid/MP4/H.263/H.264/WMV9/player

- Facebook, Twitter applications

- Voice memo

- Predictive text input

BATTERY Standard battery, Li-Ion 1230 mAh

Stand-by Up to 490 h (2G) / Up to 420 h (3G)

Talk time Up to 9 h 15 min (2G) / Up to 5 h 30 min (3G)

MISC Price group

TESTS Camera Photo

arata bine cred ca merita

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

In opinia mea se merita.

Displayul e de 4.3 inches , ai 1,5 GB memorie si 768 MB RAM ,Wi-Fi, Bluetooth, camera buna de 8 MP , OS upgradable to v4.x ,procesor 1 GHz , GPS. Cam totul arata foarte bine la el. :)

• Upvote 1
Posted

chiar iam zis si azi si mia zis ca are toata cutia cu tot ce avea la el la achizitionare numai ca sa mai astept 1-2 luni pana poate sa isi schimbe abonamentul si sa isi achizitioneze unul nou.

• 6 months later...
Posted

Vă scriu cu mare drag chiar de pe gadgetul/mobilul numit HTC DESIRE HD conectat la internet prin wi-fi fără nici un fel de problema. Pot spune că vremea lui nu a trecut şi inca vă mai dura in jur de 1 an de zile sau cel putin până la sfârşitul verii 2013. Toată lumea care la avut şi a stiut sa îl utilizeze la maxim vă putea sa îmi dea dreptate că e un multimedia destul de bun dar şi util. Anul lui de fabricaţie a fost 2010 ,este util la viteză de internet fie Wi-Fi fie 3G,adică rapid. Este îmbrăcat in metal 3 sferturi din carcasă,restul fiind ecranul touch şi capacul baterie şi cel de la cardul de memorie numai din plastic care completează restul. Ecranul este LCD şi nu Amoled cum ar fi fost frumos.este foarte usor la atins şi nu se zgataie usor,desigur dacă este şi bine întreţinut cum am avut eu norokul sa-l întâlnesc. Poţi viziona filme foarte usor şi util dar doar in 2 variante al playerului ce îţi este pus la dispoziţie de către cei de la HTC. Dvix şi MPEG3,MP4.Dar am instalat şi BSPLAYER Mobil care citeşte şi alte tipuri de filme scrise. Jocurile făcute pentru Android 2.2 sau chiar mai mari merg destul de bine,dar am şi întâmpinat probleme la holuri care nu mergeau din diverse motive hardware/software. Pot afirmă că acuma ascult muzică şi vă scriu din autobuz ,in drum spre serviciu. Bateria tine considerabil de putin,cam 3-5 forjat cu net şi alte activităţi.,acesta fiind punctul slab.

• Upvote 1
Posted

In magazin el inca mai costa,1000 dar pe net il gasesti si la 750,eu lam luat de la un coleg cu 600 cu cablu de date incarcator si castii. El sia luat HTC X ONE si mia dat incarcatorul castile simple si cablu de date de la ce sia luat el.asta ca sa compenseze pretul presupun la ce mia vandut mie.

eu am sa vreau sa imi iau baterie noua la el, dar cum am zis, bateria e punctul lui slab. Daca cauti pe net tutoriale despre el ai sa gasesti multe detali,doar ca are minusul cel mai mare la baterie,dar uni sunt nemultumiti si de ecran, ca nu AMULET,in fine mie imi convine si asa. Eu zic ca am avut norokul sa gasesc gadgetul cel mai perfect ptr ce imi doream eu cel mai mult.

• Moderators
Posted

Mai bine asteptai black friday si poate prindeai un S2 (e putin mai scump dar..e mai bun, zic eu).

Oricum, sa-l stapanesti sanatos si sa aiba viata lunga. :D

Posted

danutze iti multumesc,dar parca am asa o oroare de SAMNSUNG,si ecranul LG cand lam cumparat,lam luat cu inima grea. Nu ca am avut vreoo tragedie cu vreo firma,dar incerc csa cumpar ceva facut mai bine dinspre Europa sau America ,decat Asia Centrala,gen China,India Arabia sau mai stiu eu ce.desi toti o fac in mare stil chinezesc.:))

• Moderators
Posted

Ai sa ramai surprins dar, pana si componentele Apple sunt luate din Asia.

Tocmai ce citisem ca Apple au patentat forma telefoanelor dreptunghiulare cu colturi rotunjite. La 2 zile dupa, Samsunt a scumpit componentele cu 20%, iar Apple era sa faca infract. Nu au de unde altundeva sa cumpere componente.

Deci nu te gandi ca daca schimbi firma inseamna ca produsul "made in that country"...

Posted

ca si idee.. daca china fabrica placa de baza, procesorul, ecranu, carcasa.. dar se asambleaza in germania => va scrie made in germany pe produs :)

Am vazut si un calculator pe care(pe cutie) scria made in romania :) din pacate doar cutia era, pe calculatorul din cutie (care era in alta cutie) scriind frumos made in china :)

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Aia e altceva, si , va scrie: "Assembled in .."

Nu cred ca mai au voie sa scrie "Made in.." decat pe componente. Produsul final pe care-l primesti tu va fi "Designed by.." si "Assembled by..". Nu neaparat ambele sau , nu pe carcasa, sau poate deloc, dar asta nu inseamna ca au voie sa scrie "Made in.." daca ei doar il asambleaza si-l distribuie.

Posted

eh, poate pe produsele noi. Insa eu nu am nici un produs pe care sa nu scrie " made in... ". Ce e in magazine poate avea si cativa ani vechime, so... nush.

Oricum povestea cu ambalaju made in romania, si restu nu..am vazuto cu ochii mei :)

love is a verb
Love is a doing word

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.