Jump to content

5 Criterii De Urmarit Atunci Cand Facem Schimb De Linkuri


Recommended Posts

In momentul in care facem schimb de link-uri, este foarte important sa fim atenti la modul de selectare a site-urilor partenere, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Iata 5 criterii care ne pot ajuta in alegerea celor mai avantajoase variante:

  • Site-uri care sunt optimizate corect: O verificare a modului in care siteul partener este optimizat pentru motoarele de cautare este foarte utila: cum este facuta optimizarea on-page, cum se face link building. Trebuie urmarite totodata si aspectele care tin de atentia acordata experientei utilizatorului, cum ar fi timpul de incarcare, navigarea pe site sau frecventa aparitiei paginilor de eroare.
  • Site-uri din aceeasi zona de interes: Este recomandabil sa facem schimbul de linkuri cu siteuri din aceeasi categorie sau industrie. Orice informatie care apare pe siteul nostru trebuie sa fie relevanta pentru vizitatori, iar linkurile catre alte siteuri trebuie sa se incadreze in aceasta regula. De exemplu, o varianta de link exchange pentru un site de retete culinare poate sa fie cea cu un site dedicat produselor ecologice.
  • Site-uri cu reputatie buna: Linkurile catre siteuri cu probleme pot sa influenteze reputatia propriului site. Printr-o simpla verificare putem evita schimburile de link cu siteurie care au fost penalizate.
  • Site-uri cu pozitionare buna in motoarele de cautare: Un link de la un astfel de site poate functiona ca o dovada a recunoasterii valorii propriului site.
  • Site-uri care ofera continut de calitate: Inainte de a alege partenerii de link exchange este bine sa verificam paginile siteurilor acestora. Evaluarea continutului pe care il ofera ne poate ajuta sa facem o alegere buna. Siteurile care ofera continut de calitate vor fi bine pozitionate in motoarele de cautare, iar linkurile obtinute pe aceste siteuri sunt valoroase.

lapband20medical20link2.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.