Jump to content

Jocuri Incercate De Mine. Pareri Personale.


Aveqetura

Recommended Posts

Am indraznit sa deschid pana la urma topicul pe care mi-l doream. Am sa tin cont de sfaturile date si nu am sa pun link-uri. Pentru aceste jocuri imi exprim doar parerea mea, personala, de jucator direct.

Ahriman's Prophecy

Programul cu ajutorul căruia a fost realizat : RPG Maker

Platformă : Windows – toate

Informaţii :

Este un joc structurat pe qest-uri şi puzzle-uri ce trebuie rezolvate de către personajele pe care jucătorul le manevrează.

Parere personala : Dialoguri foarte lungi. Te duci de colo-colo pentru a reusi sa strangi ceva bani, pentru a-ti cumpara cele mai bune arme si item-uri. Pentru mine a fost plictisitor sa joc asa ceva, dar l-am jucat de 2 ori ! {Is nebuna, stiu ! smiley1.gif ]

ahrimanssprophecy.jpg

Aveyond 1

Date tehnice :

Dimensiune : 23 MB

Platformă : Windows 98 / Me / XP

Procesor : 30 MHz sau mai mare

Memorie : 256 mB RAM sau mai mult

Video : Direct X 8.0 sau mai mare

Informaţii :

Dacă vă plac jocurile precum Chrono Tiger, Final Fantasy, Dragon Warrior, atunci veţi îndrăgi acest joc.

Subiectul jocului :

O zeitate puternică, pe nume Ahriman, a deschis portalul demon şi sute de creaturi întunecate ameninţă. Găsirea Sabiei Umbrelor şi a insulei mitice Aveyond este cheia pentru a-l orpi pe Ahriman.

Jucătorul poate explora zeci de lumi, rezolva quest-uri non-liniare şi multe altele. Aveyond conţine muzică reală : fluiere, harpe, trompete şi multe altele.

Parere personala : Nu stiu de ce l-am jucat, avand in vedere ca jucasem Ahriman si cam stiam ce ma asteapta. Probabil imi plac RPG-urile ! emot14_no.gif

Aveyond 2

Date tehnice :

Dimensiune : 32 MB

Platformă : Windows 98 / Me / XP / Vista

Procesor : 300 MHz sau mai mare

Memorie : 256 MB RAM sau mai mult

Video : Direct X 8.0 sau mai mare

Subiect :

Zăpada cade peste o vale magică unde nu a mai nins înainte. O tânără elf lipseşte şi nimeni nu-şi aminteşte de ea, cu excepţia prietenului ei cel mai bun Ean. Pentru a rezolva misterul dispariţiei prietenei sale, Ean părăseşte valea magică şi se aventurează în Ţara Omului. Aventura lui continuă prin păduri întunecate, deşerturi aride şi în cele din urmă în regatul Reginei Zăpezii.

Rezolvaţi puzzle-uri şi quest-uri pentru a descoperi o lume feerică.

Parere : Ma abtin sa mai comentez ceva !

Aveyond 3-1 : Lord of Twilight

Date tehnice :

Operating System:Windows 98/XP/Vista

RAM: 256 MB

Subiect :

Pentru a implini o profetie, un vrajitor rau, pe nume Mordred Darkthrop, initiaza o serie de actiuni menite sa-l faca sa conduca lumea. Tirania lui s-a incheiat brusc, inainte de a-si finaliza lucrarea, deoarece el si fiul sau au murit brusc. Profetia a ramas.

Doua sute de ani mai tarziu, tanerei Mel, o hoata, i se schimba viata. Rezolvati zeci de puzzle-uri si explorati o lume feerica. Jocul e "dotat" cu monstrii, magie si umor.

Parere : Chiar daca e plictisitor, la unele dialoguri am ras serios.

Aveyond 3-2 : Gates of Night

Date tehnice :

Operating System:Windows 98/XP/Vista

RAM: 256 MB

Subiect :

Inainte de moartea sa, Mordred Darkthrop a creat doua Cristale : Cristalul Intunericului si Cristaul Luminii. Unul dintre cristale, cel al Intunericului este in mainile lui Gyendal, un vampir care se autointituleaza Lord of Twilight. Mel, hoata, descendenta a liniei Darkthrop, poate activa Cristalul Intunericului, dar tot ea e si cea care poate opri planurile malefice ale vampirului.

Poti incepe actiunea in acest joc sau poti continua de unde ai ramas in Aveyond 3-1.

Aveyond 3-3 : The Lost Orb

Date tehnice :

Operating System:Windows 98+

RAM: 256 MB

Subiect [english] :

Mel's wedding day isn't going according to plan. Her worst enemy has stolen her man, and a mysterious ghost has appeared to inform Mel that her evil ancestor, Mordred Darkthrop, has passed down his most precious possession to her: a magical orb with the power of death.

Wanting nothing to do with her wicked ancestor, Mel must now seek out the orb and destroy it, before someone else with the power to use it discovers its location.

Begin your amazing adventure in Aveyond: The Lost Orb, or continue the journey you started in Aveyond: Lord of Twilight and Aveyond: Gates of Night.

Aveyond 3-4 : The Darkthrop Prophecy

Date tehnice :

Operating System:Windows 98+

RAM: 256 MB

Subiect [english] :

Mel has gone into hiding after she discovers she can use magic. To make matters worse, wicked creatures called Darklings keep popping up, convinced that Mel is the prophesied one who will build a dark empire for them.

Edward, the ousted heir to the throne of Thais, who is also Mel’s best friend, eventually finds her hiding in the village of Harakauna. To her dismay, he’s brought along two professors from a prestigious magical school called Shadwood Academy. Will they convince Mel to go to a school where she can learn to control her powers?

In this final installment of the Orbs of Magic series, Te'ijal, Galahad, Edward, Stella, and Mel come together to stop the Darkthrop Prophecy from occurring. Will they succeed?

Aveyond-SS-640x480-5-750917.gif

Parere : Numai un "nebun" ca mine putea sa experimenteze prin joc toata seria Aveyond ! Mai ales cand ai oroare de vampiri si alte subiecte !

Va urma.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Hehe, joculetele astea imi aduc aminte de prima data cand am pus mana pe un calculator :-?, prin 1998-1999, daca imi aduc bine aminte, cand ma jucam, de fapt, incercam sa ma joc Indiana Jones 2D, care arata exact ca cele prezentate de tine; doar personajul(ele) era(u) altul(ele).

Nu cumva joculetele prezentate de tine sunt gratuite ? Nu cred ca mai cere cinva bani pe ele, acum :-?. Daca e asa, poti pune si un link de download :P.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Numai Ahriman este gratuit si se poate gasi aici : Ahriman

Seria Aveyond nu e gratuita din pacate.

Broken Sword: The Shadow of the Templars

BrokenSwordShadowoftheTemplarsTheDirectorsCutthumb04.jpg

Subiect :

Primul joc al seriei a fost lansat în 1996 şi publicat de Virgin Interactive Entertainment în întreaga lume.

George Stobbart este un turist american în vizită la Paris. Jocul se deschide cu George, bându-şi cafeaua liniştit. Activitatea lui este întreruptă de explozia unei bombe plasate în cafenea de către un bărbat îmbrăcat în clovn. George se apucă şi investighează cazul, astfel începând aventura lui.

Parere : A fost un joc interesant, deoarece imi aduc aminte cu cat interes l-am jucat. In plus, a fost primul joc la care nu am folosit Walkthrough-ul !

Broken Sword II: The Smoking Mirror

broken-sword-2-smoking-mirror-screenshot.jpg

Subiect :

Al doilea joc al seriei, lansat în 1997, se deschide cu George. Asistăm la răpirea prietenei sale Nico Collard. George pleacă în căutarea ei, descoperind o legătură cu un zeu mayaş.

Parere : A fost interesant de jucat.

Broken Sword 3 : The Angel of Death

BrokenSwordAngelofDeath-3.jpg

Date tehnice :

Platformă : Windows 98 / Me / XP

Procesor : 2 GHz sau mai mare

Memorie : 1 GB RAM sau mai mult

3D video card 128 MB

Video : Direct X 9.0

Subiect :

Lansat în 2003 este al treilea joc al seriei. La începutul jocului George şi Nico nu mai sunt împreună. Investigaţiile şi descoperirile lor îi fac să-şi dea seama că ar fi mai bine să colaboreze şi să oprească încă odată răul.

Parere : Nu l-am jucat pana la capat, pentru ca m-am plictisit, pe parcursul jocului.

Broken Sword: The Sleeping Dragon

600full-broken-sword-the-sleeping-dragon-screenshot.jpg

Date tehnice :

Platformă : Windows 98 / Me / XP

Procesor : 1,2 GHz sau mai mare

Memorie : 256 MB RAM sau mai mult

3D videocard 64MB

Video : Direct X 9.0

Subiect :

Lansat în 2006 este al patrulea joc al seriei. Când o femeie misterioasă îl caută pe George, acesta începe o nouă aventură.

Parere : Mi s-a parut mult prea greu si prea intunecos.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Sa continuam...

The Longest Journey

256px-Longest.jpg

The Longest Journey (Den lengste reisen) este un joc de aventură point-and-click pentru PC dezvoltat de către studioul norvegian Funcom. A fost publicat de IQ Media Nordic în Norvegia în anul 1999 și a fost apoi localizat pentru Franța, Anglia, Germania, Belgia, Canada, Spania, Danemarca, Finlanda, Suedia, Polonia, Cehia, Rusia și SUA.

The Longest Journey (Cea mai lungă călătorie) se concentrează pe expunerea poveștii (storytelling) și conține multe elemente sub formă de puzzle.

Jocul a primit recenziii pozitive, dar a fost criticat pentru excesul de dialoguri. [sursa : Wikipedia]

Parere : Nu necesita caracteristici deosebite la calculator. Eu l-am jucat de doua ori. (probabil din prostie sau ca n-aveam ceva mai bun de facut) Si prima si a doua oara a fost nevoie sa ma ajut de Walkthrough, ceea ce nu mi-a venit sa cred, pur si simplu !

Dreamfall: The Longest Journey

220px-Dreamfall_OST_Cover.png

PC recomandat: CPU 2 GHz, 512 MB RAM, 3D Video Card with 128 MB, DirectX 9.0c compatible

- Continuă povestea din primul joc, dezvoltând universul şi ridicând noi întrebări

- Îţi permite să joci cu trei personaje diferite

- Multiple feluri de a rezolva un puzzle

- Grafica foarte reuşită pentru un asemenea tip de joc

- Rulează fluent şi pe sisteme slabe [sursa : Computer Games]

Parere : L-am jucat doar o singura data, a fost nevoie de Walkthrough si mi s-a parut destul de dificil fata de primul joc, deoarece a fost nevoie sa ma folosesc atat de tastatura, cat si de mouse.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Mie personal, mi-a placut povestea Echilibrului din jocul The Longest Journey. Am si scris-o in engleza p[e toata, atat de mult mi-a placut !

Syberia 1

syberia.jpg

PC recomandat: CPU 500Mhz, 128 MB Ram, Video card with 32 MB

Syberia este un joc video de aventură lansat anul 2002, conceput de Benoît Sokal, dezvoltat de Microïds și publicat de către The Adventure Company.

Jucătorul conduce personajul principal, în persoana lui Kate Walker, cu ajutorul maus-ului într-o aventură semi-realistică în care trebuie să rezolve diferite enigme pentru ca firul poveștii să continue. Syberia, fiind un joc axat pe aventură grafică, urmează stilul impus de compania LucasArts: jucătorul nu poate muri sau să rămână blocat, lăsându-i astfel jucătorului lejeritatea de a nu fi nevoit să salveze jocul constant sau să îi fie frică să nu facă o mutare greșită.

Syberia prezintă și o poveste secundară, axată pe telefoanele primite de către Kate, în care poate fi observată o degradare a relației cu mama, iubitul și prietenele sale.

In Syberia, jucătorul contolează acțiunile unei avocate de origine americană pe nume Kate Walker, care este trimisă într-un sat din Europa să finalizeze contractul de vânzare-cumpărare pentru o fabrică de roboți. Ajunsă acolo, Kate află că proprietara fabricii a murit recent. Din momentul în care Walker descoperă că femeia mai are un frate care este în viață ea pornește în căutarea lui. Misiunea sa are loc pe mii de kilometrii distanță, iar Kate începe să își schimbe modul de viață.

Titlul jocului, Syberia se referă la o insulă mitologică, care este menționată fiind ultima destinație a jocului.

Parere : Mi-a placut, pentru ca l-am jucat fara Walkthrough. Un joc destul de captivant.

Syberia 2

256px-Syberia2.jpg

PC recomandat: CPU 800 Mhz, 128 Mb Ram, 3D video card with 32 Mb

Syberia II este un joc video de aventură din anul 2004 dezvoltat de Microïds și publicat de către XS Games.

Dupa ce îl găsește pe Hans, Kate Walker este de acord să-l ajute în a-și indeplini visul. Eroina călătorește cu ajutorul trenului din jocul precedent și trece prin Romansburg, un sat Youkol și chiar o insulă înghețată. Deși nu este deloc ușor, Kate reușește să ajungă cu Hans în cele din urmă pe insula numită Syberia, în care Hans spunea că se găsesc mamuți.

Parere : Are un final destul de interesant.

Journey to the center of the Earth

screen1.jpg

Cerinţe de sistem:

CPU 500 Mhz, 64 Mb Ram, 3D video card with 16 Mb

Ariane, a young photographer, working for a big travel magazine, takes pictures from a bird’s-eye view of Iceland. The helicopter flies upon volcano Sneffles, a heavy whirlwind shakes it: Ariane falls down from the machine, before the latter shatters on the surface about ten meters further.

The young woman rolls and lands in a torrent that plunges into the crack in the earth. She is carried away with the stream and finishes her race on a beach, in the " centre of the Earth ".

She will discover a lost world where two civilizations, once very developed, are striving to survive. This incredibly beautiful universe hides a terrible secrete which Ariane will discover very soon…

High polygonal graphics

stunningly beautiful 4 ground-worlds and 4 underground worlds:

Hours and hours of challenging and immersive game play

A variety of challenging puzzles set in different fantasy environments.

Parere : A fost interesant de jucat.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.