+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Mood : Plictisit Status : Ce-aș face un fotbal... Locaţie : În living-room Mănânc : aer, dar îmi cumpăr ceva dulce Beau : apă minerală la greu Sunt îmbrăcat/ă în : blugi și hanorac Ascult : Trap Citesc : „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” - Camil Petrescu Privesc : cât de urât este afară Mă gândesc la : ieșit pe afară Doresc : Să joc fotbaaal Iubesc pe : Ionela Roxana Nervoasă pe : prietenul meu cel mai bun că nu vrea la fotbal Îmi lipseşte : iubita Abia aştept să : se facă frumos afară
Alexandru C. Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Mood : Obosit Status : Ce-aș mânca o shaorma Locaţie : În cameră Mănânc : Chipsuri Beau : Cola Sunt îmbrăcat/ă în : Pantaloni scurți cu un maieu cu glugă Ascult : Dubstep Citesc : „PCTroubleshooting Privesc : PCTroubleshooting Mă gândesc la : Ziua de mâine Doresc : Să am un fiu Iubesc pe : Nikla Nervoasă pe : Căcatu ăsta de pc Îmi lipseşte : iubita Abia aştept să : Ies mâine seară cu ea a lot of bla bla bla...
+FML Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Mood : Unmitigated Status : Preparing [ hell knows what for ] Locaţie : Home , as always . Mănânc : Cookies . Beau : Water Sunt îmbrăcat/ă în : T-Shirt & Blue Jeans Ascult : Ed Sheeran Citesc : XDA . Privesc : Something beautyful Mă gândesc la : My life Doresc : World peace Iubesc pe : Who knows ... Nervos/asă pe : Past Îmi lipseşte : Neowin.net Abia aştept să : kiss a 20-years old girl .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now