Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saptamana asta sunt cam ocupat cu niste proiecte iar timpul meu este destul de limitat. Avand in vedere ca s-au strans 5 membrii, din cate am inteles, voi lansa concursul, in aceasta sambata (sper). Pana atunci insa, vreau sa stiu daca totul este lamurit, si, daca aveti propuneri sau sugestii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Ma gandeam eu..

Am facut acum ceva timp vreo 5-6 tutoriale grafice in engleza, si le-am tot postat pe forumuri straine.. ma gandeam sa le pot folosi pe alea :P

• Moderators
Posted

Sunt png-uri, cu imagini si text... doar daca mai am psd-urile le pot traduce. Ca nu mai stau sa refac tot tutorialul. O sa le postez pe forum sa vedeti despre ce e vorba.

Posted

am eu alta varianta. Iti trimit un amd x2 5400+, cu 2gb rami, si dami ala al tau cu AMD phenom II X4 955. ii pui win7 pe asta ce til trimit eu si iti garantez ca merge la fel de repede ca ala vechi al tau cu Vista (poate chiar mai repede) :)))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

1.Gaby cred ca ar fi mai bine sa dai drumul azi la concurs ca e o zi castigata. Daca il deschizi maine e o zi pierduta (parerea mea).

2. Absolut toti cei care ajung la nr de posturi cerut vor castiga acea licenta sau se face o alegere random dintre cei care au depasit acea cerinta?

Posted

Eu cred că primul care face nr. de tutoriale :-?.

Nu mi se pare ok. Adica, pot face tutorialele de pe-acum; le salvez iar, cand vine timpul, spamez forumul. Nu stiu, ar trebui sa fie un interval de timp intre posturi, astfel incat sa nu se posteze acelasi tutorial si, normal, sa nu se spameze.

@Alex: Sincer, prefer sa fie deschis Luni. De ce? Pai, e inceput de saptamana, vom fi toti acasa. Momentan nu sunt "disponibil" (al naibii bautura), si in weekend nu cred ca voi acasa. Mi se pare mai corect asa.

fWy1P.gif

Posted

eu ziceam ca sunt mai mari sanse sa fim acasa in weekend decat in timpul saptamanii, ca in timpul saptamanii avem scoli/servici

Posted

eu ziceam ca sunt mai mari sanse sa fim acasa in weekend decat in timpul saptamanii, ca in timpul saptamanii avem scolo/servici

Exact. Asta este si ideea.

fWy1P.gif

Posted

1.Gaby cred ca ar fi mai bine sa dai drumul azi la concurs ca e o zi castigata. Daca il deschizi maine e o zi pierduta (parerea mea).

2. Absolut toti cei care ajung la nr de posturi cerut vor castiga acea licenta sau se face o alegere random dintre cei care au depasit acea cerinta?

1. Pot da drumul si in aceasta seara la concurs, daca sunteti cu totii de acord. Eu am ales ziua de sambata pentru ca, asa cum am precizat intr-un mesaj anterior, am fost foarte ocupat cu niste proiecte, si, voi mai fi..., astfel incat timpul meu era/este foarte limitat, dar am preconizat ca sambata voi avea suficient timp incat sa ma pot ocupa si de concurs/forum.

2. Din pacate numarul de licente la care am acces este limitat, era prea frumos sa pot descarca cu miile :)). Asadar, in primul post am spus asa:

Probabil ca va intrebati cum va fi ales castigatorul. Ei bine, pentru a renunta la preacunoscutele "trageri la sorti", m-am gandit ca departajarea sa fie facuta tot pe baza de posturi, adica: sa spunem ca 2 utilizatori au creat cate 50 de tutoriale, astfel calificandu-se pentru Windows 7. Acestia inainte de intrarea in concurs aveau 100 de posturi fiecare, deci, dupa crearea tutorialelor 150. Castigatorul va fi acela dintre ei care va avea mai multe posturi (peste 150).

Asadar, cei ce participa la concurs, vor anunta printr-un post in topicul concursului precizand si numarul de posturi pe care il au la participare; de exemplu: "particip. am 100 de posturi (inclusiv cu acesta)"

Dupa acest pas, in functie de sistemul de operare pentru care doriti sa concurati, atingeti numarul de tutoriale impuse. De exemplu, pentru Windows XP va trebui sa fie facute un numar de 30 de tutoriale. Pentru ca s-ar putea sa fie mai multi utilizatori care doresc sa castige un Windows XP, castigatorul va fi acela care dupa numarul de tutoriale obligatorii va avea cele mai multe posturi.

Mai exact, la participare utilizatorul avea 100 de posturi, se va tine cont doar de acele posturi facute peste 100, adica 30 de tutoriale + cele facute peste tutoriale.

Acestea fiind spuse, vor fi 3 premii (cate o licenta din fiecare: Windows 7, Vista si XP), iar cei care nu vor castiga licenta, vor avea dreptul sa isi aleaga orice program (care va fi de asemenea licentiat) de la Microsoft din cele precizate in primul post.

Eu cred că primul care face nr. de tutoriale :-?.

Nu, nu prea ar fi corect.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si ce zici despre:

Nu stiu, ar trebui sa fie un interval de timp intre posturi, astfel incat sa nu se posteze acelasi tutorial si, normal, sa nu se spameze.

Gabi?

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.