Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. (eu nu prea sunt cu forumurile si sper ca postez intr-un loc potrivit, daca nu, imi cer scuze)

De aproximativ 6 luni am niste probleme cu PC-ul.

Intr-o dimineata cand l-am deschis, am observat ca sacadeaza, mai precis, se misca foarte incet. Nu greu, ci incet. Jocurile, ferestrele din windows, cand misc iconitele, chiar si cand face trecerea de la "Welcome" la Desktop, care cu o seara inainte mergeau fara probleme. Jocurile nu sacadeaza neaparat, dar se misca incredibil de lent. Parca m-as juca in reluare.

Sunetul se aude intrerupt doar in Windows Media Player. In rest, se aude normal. Am reinstalat windowsul de mai multe ori si nimic. Am scos placa video si am sters-o de praf, dar tot nu si-a revenit. Intre timp mi se stricase si monitorul. Mi-am cumparat altul care merge perfect, dar Pc-ul tot nu vrea sa-si revina. L-am dus la o firma sa vada ce are si mi-au spus ca i-au facut teste placii video si ca toate sunt in regula. (nu pot sa inteleg asta).

Ce poate avea? Este ceva stricat la el? Daca da, ce? Ce pot sa-i fac?

Daca stie cineva, il/o rog sa-mi dea un raspuns.

Multumesc.

• Moderators
Posted

Sunt mai multe posibilitati. Incepe prin a ne spune configuratia pc-ului, vechimea lui, ce modificari i-ai adus, etc etc.

De obicei cand sacadeaza ceva, primul meu gand ma duce la HDD, dar nu e neaparat.

Posted

Sunt mai multe posibilitati. Incepe prin a ne spune configuratia pc-ului, vechimea lui, ce modificari i-ai adus, etc etc.

De obicei cand sacadeaza ceva, primul meu gand ma duce la HDD, dar nu e neaparat.

PC-ul l-am luat in 2005, dar am schimbat aproape totul la el. Mai am doar HDD-ul vechi, sursa si carcasa.

Configuratie:

Intel Core2 Duo CPU E7600, 3.06 GHz

2GB RAM DDR2

NVIDIA GeForce 9500 GT

Windows 7 x64

Am tot incercat sa aflu ce are, dar nu am reusit si am o oarecare experienta.

• Moderators
Posted

HDD-ul e din 2005, uais.. te-a tinut ceva timp. Ce tip de HDD e ?

Eu iti recomand sa iti iei de pe net BurnInTest, si sa selectezi doar componentele importante, video, cpu, hdd, ram si sa il lasi sa ruleze 15 minute, vezi care iti da erori.

Posted

daca vrei sa testezi si alte componente poti incerca cu UltimateBootCD (google for it, e primu link daca scrii numele )

Multumesc :D

Eu iti recomand sa iti iei de pe net BurnInTest, si sa selectezi doar componentele importante, video, cpu, hdd, ram si sa il lasi sa ruleze 15 minute, vezi care iti da erori.

Am un Seagate Barracuda de 120 GB. (ATA, 5400 Rpm)

Posted

Cu Ubuntu se comportă la fel?

Nu am folosit niciodata Ubuntu. Insa, nu are scuza. Daca pana acum mergea asa cum e, trebuie sa mearga iar. Ma streseaza faptul ca nu stiu daca are ceva stricat sau nu. Macar asa as schimba piesa si gata.

(pasta termoconductoare ar putea fi de vina? ca nu am mai umblat la procesor de cand l-am cumparat)

Posted

Temperaturile sunt ok.

In cel mai rau caz ar fi o problema de hardware, dar tin sa cred ca nu e.

LE: Oh, am omis partea in care ai precizat despre drivere/windows.

Mhmhmhmhmhmhmhmmmmmm

fWy1P.gif

Posted

Care-i treaba cu "optical disk" ?

post-29760-0-57005800-1336919387_thumb.j

Posted

Ce reprezinta E si F la tine? Presupun ca una e pentru CD/DVDrom si una e o partitie virtuala.

An error occurred while searching for files on a optical data disk. This can be the result of a corrupted (Error code 1117) or blank optical disk (Error code 21).

Cu alte cuvinte, partitia e goala. (cel mai probabil)

fWy1P.gif

Posted

Ce reprezinta E si F la tine? Presupun ca una e pentru CD/DVDrom si una e o partitie virtuala.

Cu alte cuvinte, partitia e goala. (cel mai probabil)

Una e de la DVD-RW si cealalta e virtuala.

Posted

Yep.

Teoretic, daca inainte sa incepi testul bagi un CD/arzi o imaginie pe partitia virtuala, nu vei mai primi eroarea respectiva.

Totusi, nu-mi pot da seama de la ce ti se trage problema.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.