Jump to content

Recommended Posts

Posted

Facebook Connect ne permite o autentificare mai usoara pe forum-ul nostru prin intermediul profilului de Facebook.

Cand apasati "Sign In" va v-a aparea un buton de logare cu Facebook ca in imaginea de mai jos :

86968116.png

Utilizatorii conectati cu prin Facebook au capacitatea de a :

- sincroniza poza de profil cu cea a forumului

- asocia contul de pe forum cu cel Facebook

Accesam Facebook Developer - https://developers.facebook.com/apps/

Dam click pe butonul k9JkHD.png

In fereastra pop-up (vezi exemplu mai jos) completam "App Display Name", acceptam politicile platformei Facebook si dam "Continue"

92530970.png

Dupa ce am apasat butonul continuue, completam codul capcha, iar Facebook App ne v-a oferii un App Secret si un App ID (vezi exemplu mai jos), acestea urmand sa fie copiate şi introduse în ACP - Social Media Settings. (IPB)

28095888.png

Urmatorul pas fiind configurarea setarilor de pe platforma IPB (vezi imagine mai jos)

App Secret il introducem la "Secret key" iar App ID la "Application ID"

73977546.png

Revenind la setarile App Facebook v-a trebuii sa introducem adresa corecta a websitelui ca in imaginea de mai jos :

62770309.png

In continuare, în tab-ul Advanced configurati solicitarea dumneavoastra de a fi o aplicatie web, iar in caseta Deauthorize Callback completati corespunzator URL-ul site-ul dumneavoastra, urmat de "/interface/facebook/index.php".

De exemplu, pentru acest site: http://www.art2design.ro/interface/facebook/index.php

57427471.png

Setarile ce trebuiesc facute pe platforma IPB

1) Autentificați-va la panoul de control al administratorului (ACP)

2) Mergeti în Admin CP -> System Settings -> Social media & Sharing -- > Facebook Connect.

Selectati "Enable Facebook Connect" la Yes, si introduceti "Application ID" si "Secret Key", in spatiile prevazute.

Selectati membrii grupului pentru cei care se conecteaza prin intermediul Twitter.

Selectati grupul pentru "Bot" Facebook - recomandăm sa lasati "Guests".

Alegeti optiunile pentru limba exact cum ati ales si pe Facebook la pasul anterior (în configurarea de mai sus).

Setarea Facebook "Real name/Display name" handling - specifica modul în care doriti sa fie folosit numele de utilizator de pe Facebook la crearea unui cont nou in forum.

Nota: Trebuie să aveti activa setarea Allow "Display Names" pentru ca aceasta să functioneze, în caz contrar numele real este utilizat automat.

ohstgg.png

Salvati aceste setari iar conectarea dumneavostra pe forum prin intermediul Facebook v-a trebuii sa functioneze.

• Upvote 4

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

frumos bv si f util.tu lai facut sau lai copiat de undeva?

Bineinteles ca prima oara cand am avut eu personal nevoie de acest lucru m-am documentat si de atunci am tinut minte.

Mi se pare chiar util pentru ca tot mai multe forumuri ce folosesc ca platforma IPB, utilizeaza si aceasta modalitate de conectare.

Din punctul meu de vedere este un lucru util pentru ca atunci cand intri pentru prima oara pe un forum si doresti sa te inregistrezi, pun pariu ca multora dintre noi ne e lene sa mai completam campurile pentru inregistrare si gasim solutia prin Facebook Connect.

Posted

Tutorialul e copiat de aici: http://www.invisionp...cebook-connect/

Trebuia sa iti gasesti alt cuvant decat copiat, in primul rand la acest tutorial am introdus si imagini facute de mine, in al doilea rand continutul l-am modificat putin iar in al treilea rand cand daca te-ai uita mai sus la un post de-al meu am mentionat ca m-am documentat de undeva nici decum ca l-as fi facut eu personal. Pentru mine, si cred ca si pentru altii este mai important faptul ca acest tutorial nu exista pe acest forum si am facut un lucru bun prin al reproduce si aici.

Stima,

FlorinDragomir

• 4 years later...
  • 1 year later...
Posted
11 hours ago, SkandaL22 said:

FlorinDragomir daca sar si vedea imaginile care le-ai postat poate as intelege ceva dar nu pot vedea nimic :(

Vezi când s-a postat ultima dată în topicul respectiv, nu?

@gadeas

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.