Jump to content

Recommended Posts

Posted

Alex008

In afara celor postate mai jos, celelalte consider ca sunt suficient de ok de luat in calcul,

http://pctroubleshooting.ro/topic/15817-autocad-2007-prezentare-pe-scurt-a-barei-de-obiecte/

?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>

?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>

Multe de aici le-am trecut pentru ca la o verificare pe Google am observat ca nu sunt in tocmai originale (scrise cu cuvintele tale).

Merci Gaby, eu oricum m-am retras mai demult cum am zis

• Moderators
Posted

Umm.. ce de multe am pierdut in weekendul asta.. Am scapat si eu la soare si am lipsit putin si am si pierdut multe postari :) Multumesc pentru aprecieri, cei care au considerat anumite lucruti bune din ce-am facut. Eu am mentionat de la inceput ca nu am cum sa fac atatea tutoriale. N-am apucat, sunt oricum mai multe lucruri pe forumul asta, deja, si chiar dinaintea concursului, incat ar fi trebuit sa scormonesc foarte tare, si sa debitez multe idei, ca sa fac anumite completari. Si-asa, pentru anumite lucruri pe care le-am postat, am rupt cate 45-60 minute. Unele le-am facut de la munca, pentru ca daca ajung pe-acasa, adio, mai rar imi rezerv timp pentru browsing. :P

Acele tutoriale sub forma de imagini, au vechime, dupa cum am mai spus, sunt de acum 4-5 ani. Asa se proceda atunci, dar daca exista dubii in privinta autorului, pot dovedi ca sunt facute de mine. Pot aduce si persoane care sa voteze pentru mine. :P Oricum, mi-ar fi luat foarte mult sa le traduc si va multumesc pentru intelegere.

Cat despre restul de discutii, care au avut loc, citite si necitite de mine, pai, eu cred ca asta e greseala care se face in toate concursurile de pe toate comunitatile. Cum premiul devine tangibil, intra in vigoare competitivitatea, si uitam ca defapt trebuie sa ne distram, sa ne simtim bine, discutand anumite lucruri, si poate cel mai important lucru dintre toate... sa INVATAM ceva, caci pana la urma, asta este scopul.

Posted

Paremise ca am facut un thread la Linux ceva. Eu am zis de la inceput ca daca vreti ma bag doar asa de forma, poate mai fac un thread ceva, dar nu particip pe bune :))

Oricum, nam nevoie de Windows original.. Am prins niste super oferte pe niste situri..speciale :-" ( sa nu afle pav ca vb despre piraterie, ca ma bate cu coada de la matura!! )

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Imi cer scuze pentru intarziere, insa, nu am reusit sa fac calculele mai devreme...

Dan O.

55 de posturi la participare

13 tutoriale create

171 posturi create pana la incetarea concursului

Calculare postari:

Formula: Posturi create pana la incetarea concursului - posturi la participare = nr. total de posturi create ce se iau in considerare pentru concurs - tutorialele create (pentru a obtine fix posturile)

171-55=116-13=103 posturi participante la concurs

Pavilion

452 de posturi la participare

30 tutoriale (acceptate) create

695 posturi create pana la incetarea concursului

Calculare postari:

Formula: Posturi create pana la incetarea concursului - posturi la participare = nr. total de posturi create ce se iau in considerare pentru concurs - tutorialele create (pentru a obtine exclusiv posturile)

695-452=243-30=213 posturi participante la concurs

Lus

836 de posturi la participare

25 tutoriale create

966 posturi create pana la incetarea concursului

Calculare postari:

Formula: Posturi create pana la incetarea concursului - posturi la participare = nr. total de posturi create ce se iau in considerare pentru concurs - tutorialele create (pentru a obtine exclusiv posturile)

966-836=130-25=105 posturi participante la concurs

Alex008

1096 posturi la participare

15 tutoriale (acceptate) create

1230 posturi create pana la incetarea concursului

Calculare postari:

1230-1096=134-15=119 posturi participante la concurs

Inca ma mai gandesc la modalitatea de desemnare a premilor (luand in considerare si calitatea, dar si cantitatea, asa cum am precizat in primul post in care a fost anuntat concursul), asadar, clasamentul si premiile cel mai probabil vor fi aflate azi maine 12 iunie 2012.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ca tot veni vorba de postari, trebuie sa sarbatorim cele 10000 postari ale lui gaby, in curand. :D

Hihi :D.

Decizia finala (luata in functie de calitatea articolelor cat si numarul tutorialelor si posturilor) in premiere participantilor, arata cam asa:

• :1a: Lus - o licenta Windows 7 Professional
  • :2a: Pavilion - o licenta Windows Vista Business / Enterprise
  • :3a: Dan O. si Alex008 - o licenta Windows XP Professional
  • :clover: GodsOtherHand - iti poti alege o licenta din primul post, acesta fiind premiul pentru participare :D.

Veti primii cu totii un mesaj privat (dupa ce raspunde toata lumea la intrebarea de mai jos) in care va voi solicita niste date necesare pentru licente, dupa care, urmeaza sa primiti link-urile de download.

Cu toate acestea, m-ar interesa si parerea voastra; este toata lumea multumita ?

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sa-mi ceri atunci datele de care ai nevoie... numai sa fie toti multumiti, sa nu se supere ca m-am anuntat retras si totusi iau licenta.

Posted

Daca sunt obiectii si neplaceri, argumentate... as dori sa le aud inainte de a primi licenta.

Sa nu se supere Gabi, am editat :s.

fWy1P.gif

Posted

Layouts? Sigur, cand voi avea timp. Nu prea m-am omorat facand asa ceva in trecut, dar pot incerca.

Da, din astea si niste singatures/avatare.

• Moderators
Posted

Perfect mulţumit :D.

Nu chiar ca Pavilion de fericit,:P care a urmarit Vista de la inceput, dar este perfect !

Nici nu ma asteptam la asa ceva.. as a newcommer.

Felicitari Lus pentru First Place, dar si celorlalti!

Alex, vezi ca tocmai am postat eu 6 tutoriale pentru creare de semnaturi. Ce-i drept, nu sunt video, daca la astea te-ai referit cand ai postat mai sus.

PS: post no. 200 YAY !

yayd.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.