Jump to content

Review: Aplicatie - Euro 2012 (Iphone4)


Dan O.

Recommended Posts

  • Moderators

Hai sa vedem despre ce e vorba..

img0136.png

Recent am dat peste o aplicatie foarte interesanta si care mi-a placut extraordinar de mult. In cuvintele ce urmeaza o sa vad spun si de ce.

-Posesor de iPhone - check !

-Instalat diferite jocuri, plictisit - check !

-Stat pe net pe wifi sau 3g -check !

Am ajuns la concluzia, ca tot telefon e, nu e nimic deosebit. Am inceput sa caut lucruri care m-ar putea interesa. Mi-am adus aminte de euro 2012, si ca va incepe in iunie. Un urma cautarilor am dat peste aplicatia asta.

Mi s-a parut foarte interesanta, e ceva unic,dar sa vedem de ce.

La prima vedere, pare o aplicatie normala, intrii, gasesti stiri despre euro2012, despre echipe despre orice. Bun pana acum.

img0131g.png

Apoi am observat meniul, destul de vast.

img0132b.png

Sa incepem cu inceputul, meniul "Home", e simplu, si se intelege direct. Pe home, primesti feed-uri cu cele mai noi stiri legate de euro 2012.

Trecem mai departe: "Matches and Teams". E de subinteles ca e vorba de meciuri si echipe. Dar sa vedem cum sunt prezentate.

Primul meniu, matches, are 3 subcategorii. E prezentata planificarea meciurilor pe zile:

img0158k.png

Apoi pe al 2-lea submeniu, sunt prezentate meciurile, pentru fiecare grupa in parte. Deasemenea sunt afisate si ziua si ora in care vor avea loc.

img0159z.png

Al 3-lea submeniu reprezinta o vedere de ansamblu a planificarilor meciurilor din Sferturi de finala, Semi-Finale si Finala.

img0143.pngimg0161.pngimg0162.png

Meniul "TEAMS" :

O lista cu toate echipele participante,

img0145i.png

fiecare echipa din ce grupa face parte, cu cine si cand are urmatorul meci,

img0146x.png

lista cu jucatorii de teren, portari, bineinteles si rezerve, categorisiti dupa pozitia pe care joaca (Goalkeeper, Defenders, Midfielders, Attackers). Fiecare jucator, are si el o pagina proprie cu statistici si urmarirea performantelor.

img0147.pngimg0163k.png

Si daca v-ati intrebat pana acum, ce rol au acele stelute in dreptul echipelor, asteptarea a luat sfarsit :P : Se poate bifa echipa favorita, si se poate urmarii palmaresul doar al echipei respective. Cred ca maximul de echipe pe care le poti favoriza sunt 3. Da, trei e maximul.

In meniul de multimedia, se gasesc filmulete si poze, din stirile care au aparut pana acum despre euro2012, se pot downloada in telefon , se pot seta ca wallpaper.

Centrul video, din meniu, va va redirectiona catre uefa.com (bineinteles sub forma de aplicatie), unde ve-ti putea afla noutati, puteti vedea videou-uri scurte, despre toate competitiile UEFA.

img0164u.png

Bineinteles, nu putea lipsi feed-ul de stiri de pe facebook, si "locator", care-ti descopera pozitia pe harta, iar daca esti un impatimit al fotbalului, si-al meciurilor, si vei merge la vreun meci,cred ca poti share-ui locatia pe facebook, cu ajutorul acestei aplicatii.

img0150h.pngimg0151m.png

Alte lucrui care mi s-au parut interesante, spre exemplu, poti face o fotografie cu ajutorul aplicatiei, si sa aplici un sticker, care poate fi, un stegulet, o peruca cu steagul tarii, fular, ochelari, mustacioare, poti acoperii fata cu un steag al tarii favorite etc.

img0152.pngimg0153y.png

Si printre ultimile lucururi, setarile aplicatiei. Poti activa/dezactiva, notificarile automate,poti selecta pentru ce anume vrei sa primesti notificare, poti configura setarile pentru sharing (Facebook, Twitter, dupa cum se vede in screen-uri.

img0154.pngimg0155g.pngimg0165.png

Cam asta a fost, in mare, o prezentare a aplicatiei. Totusi, inca n-a inceput campionatul european, deci, cred ca se vor schimba lucrurile putin. In momentul de fata, aplicatia ruleaza extraordinar de bine, se misca excelent si pe 3G cu un semnal mai slabut. Dar odata ce va incepe campionatul, s-ar putea modifica anumite lucruri. Sper sa fie pregatiti, pentru ca e o aplicatie foarte buna, mai ales pentru microbisti. Asta este singura mea frica, in rest sunt foarte incantat de ce-am vazut/testat.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Moderators

Am tot testat aplicatia de cand a inceput campionatul si a facut fata cu brio. Exista pana si update-uri la minut, in timp real. Frumos. Mai are niste glitch-uri, si uneori nu se actualizeaza, doar in cazul in care opresti aplicatia cu totul, o repornesti, si incarci o pagina cu grupele, apoi refresh pe pagina cu matches, si se fac actualizarile.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.