+hedmasster Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Imi puteti recomanda cateva seriale legate de mafie ? Preferabil actiune din anii 50 60. Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Moderators Dan O. Posted April 26, 2013 Moderators Report Posted April 26, 2013 Boardwalk Empire - o sa-ti placa ! 2
+Lus Posted June 22, 2013 Author Report Posted June 22, 2013 A cam murit topicul, shame on you! So, am terminat Men at work. Am ras cu pofta la fiecare episod. Acum am inceput Shameless, varianta Americana, si pot spune ca m-a prins, desi primul episod e cam ametit.
+FML Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Eu am deosebita placere de a viziona pentru a doua oara serialul Raboinicul.
Moderators Dan O. Posted June 25, 2013 Moderators Report Posted June 25, 2013 Mad Men ! Foarte bun serialul.
+Lus Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 White Collar O combinatie intre Prison Break, Lie to me, Psych, si desi uneori pare previzibil, merita urmarit. Povestea are multe intorsaturi.
+BuFnITZa Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Nu mai e foarte mult si se termina si DEXTER...Mi-a placut enorm de mult! Intrebare pentru cei care se uita la Dexter --> Credeti ca Dex va muri? Eu nu cred, cred ca Vogel il cam indeamna pe Dex sa o omoare pe Debra pentru ca stie prea multe si Dex stiind ca tine la Deb nu va face asta in schimb o va omori pe Vogel...
Moderators Dan O. Posted July 30, 2013 Moderators Report Posted July 30, 2013 White Collar O combinatie intre Prison Break, Lie to me, Psych, si desi uneori pare previzibil, merita urmarit. Povestea are multe intorsaturi. +1. Foarte fain serialul, uitati-va cu incredere.
Moderators Dan O. Posted January 7, 2014 Moderators Report Posted January 7, 2014 Justified - http://www.imdb.com/title/tt1489428 Dupa atatea seriale SF, mafie, etc. Mi-era dor de ceva de genul asta. Plus ca sunt fan Timothy Olyphant.
+Lus Posted January 7, 2014 Author Report Posted January 7, 2014 Yep, e bun serialul. Apropo, a inceput sezonul 3 din Sherlock, X:. Acusi incepe si Shameless.
Moderators Dan O. Posted January 8, 2014 Moderators Report Posted January 8, 2014 Nu ma uit la nici unul din alea 2. Desi am auzit numai bune despre Sherlock.
+Lus Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 http://www.deadline.com/2014/01/jonathan-banks-better-call-saul-casting-mike-ehrmantraut/ ! Also, si HBO a scos un nou serial, True Detective cu o nota de 9.4 o.o
Moderators Courage Posted January 31, 2014 Moderators Report Posted January 31, 2014 Cum vi se pare http://www.cinemagia.ro/filme/black-sails-590005/ ? Arata bine din trailer
Moderators Dan O. Posted August 28, 2014 Moderators Report Posted August 28, 2014 Se uita cineva la Legends : http://www.imdb.com/title/tt2402137/ Sunt doar 3 episoade aparute, premisa e interesanta, plus ca joaca Sean Bean (ceea ce m-a facut sa-l downloadez in prima faza - de obicei astept un sezon sau vreo 10 episoade pana il incerc). Pana in momentul de fata sunt hooked ! PS: inca n-a murit ! dar era sa moara de vreo 3 ori in primele 15 minute ale episodului Pilot
Ionuţ Marian Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Niste seriale bune. ten wolfs sezonul 4 Spartacu's doctor house Salut Join www.niceplay.ro Daca te-am ajutat apasa butonul LIKE.
Moderators Dan O. Posted December 9, 2014 Moderators Report Posted December 9, 2014 Arrow - Good ! the Flash - Good ! the Sopranos - Good ! True Detective - Good ! N-am auzit inca de "teen wolfs" si "spartacu's".
+FML Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Dan , ai vazut ca Arrow si The Flash au episoade crossover ? Imi explici si mie pe scurt te rog frumos 2 lucruri ? : - Cum invie Sarra din morti ? [ Arrow ] - Apare The Flas in Arrow sau invers ?
+Lus Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Eu nu mi-am mai continuat serialele, deci nici Arrow, asa ca nu prea stiu ce se intampla mai departe, dar daca te referi la moartea din accidentul naval, se explica in episoade ce si cum. Este un crossover pentru ca universul DC Comics e urias, apar multe intercalari si multe variante. Fac parte din Justice League, exista mai multi Flash care au legatura indirecta cu Arrow (Speedy + Kid Flash din Teen Titans). Cauta pe net daca vrei sa afli mai multe, serialul e serial. Dupa cum am spus, eu sunt in urma cu aproape toate seriale, exceptie facand GOT si Big Bang Theory. Dar din ce-am inteles de la prietena mea, Flash e un Misfits mai slab.
+FML Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Nu - mi place catusi de putin acest Flash ... Pare ca strica si putina parte realistica pe ca o avea serialul Arrow . Tot legat de antementionatul serial ... Stiu cu amanunt ce se intampla cu accidentul navar , exceptie fiind fata , Sarra . [ care parca murise ] . Ori la S3 [ Sezonul 3 ] ma trezesc ca apare din nou . E doar asa sau e pe undeva si o explicatie logica ? Dor n - o fi zombie acuma , nu ?
Moderators Dan O. Posted December 9, 2014 Moderators Report Posted December 9, 2014 Iti explica ce se intampla. Cand povesteste ea. Deathstroke the best !
+FML Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Si - n ce sezon e acest episod ? [ eventual , care - i nr . episodului ] ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now