Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am terminat si The Mentalist, sunt la zi cu toate serialele. Nu stiu ce sa mai vad :(

Sunt racit si n-am ce face acasa.

Edit: despre dexter am auzit numai bune. Incearca primele episoade si vezi tu dupaia.

LaterEdit: Stiiiiu.. a iesit Supernatural azi .. ieri.. ceva..

Posted

Woo, HBO. Am sa-l urmaresc in paralel cu Blue Mountain State, care abea l-am inceput si dupa 2 episoade ma doare stomacul de la atata ras.

fWy1P.gif

Posted

A inceput si Two and a half men sezonul 10. Primul episod a fost amuzant dar foarte gay. M-am temut sa nu continue asa, dar episodul 2 nu a fost gay.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Am terminat Little Britain / LB USA. Desi glumele sunt, mhm, anticipante, te face sa zambesti, uneori sa razi cu lacrimi.

fWy1P.gif

• 2 months later...
Posted
The Men Who Built America

Miniseries shines a spotlight on the influential builders, dreamers and believers whose feats transformed the United States, a nation decaying from the inside after the Civil War, into the greatest economic and technological superpower the world had ever seen. The Men Who Built America is the story of a nation at the crossroads and of the people who catapulted it to prosperity

Astazi am vazut acest serial pe History Chanel si e genial. Prezinta oameni celebri care au reusit sa creeze dar si care si-au distrus rivalii prin orice mijloace. Merita vazuta aceasta miniserie.

• 2 weeks later...
Posted

Si uite ca s-a sfarsit si Spartacus. Un final... dezamagitor, pot spune. A inceput frumos, a continuat frumos, dar sfarsitul a fost urat (ca si episod). Nu neaparat ca au murit majoritatea, dar mai mult felul in care au murit si rapiditatea cu care s-a trecut peste fapte. Desi au declarat la inceput ca vor urma istoria, cu cateva modificari, ma asteptam ca finalul sa fie una dintre ele. Marog, per total a fost un serial super, m-a facut sa scap si cate o lacrima din cand in cand. Incepe Da Vinci's Demons, pare promitator.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Da, m-am uitat si eu azi la Spartacus  :( ...

Ceva seriale bune de medicina? Ma gandeam House MD sau Grey's Anatomy, dar nu stiu cu care sa intep :-?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.