Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Nu mai e foarte mult si se termina si DEXTER...Mi-a placut enorm de mult!  Intrebare pentru cei care se uita la Dexter --> Credeti ca Dex va muri? Eu nu cred, cred ca Vogel il cam indeamna pe Dex sa o omoare pe Debra pentru ca stie prea multe si Dex stiind ca tine la Deb nu va face asta in schimb o va omori pe Vogel...

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • Moderators
Posted

Se uita cineva la Legends : http://www.imdb.com/title/tt2402137/

Sunt doar 3 episoade aparute, premisa e interesanta, plus ca joaca Sean Bean (ceea ce m-a facut sa-l downloadez in prima faza - de obicei astept un sezon sau vreo 10 episoade pana il incerc). Pana in momentul de fata sunt hooked ! :)

PS: inca n-a murit ! :)) dar era sa moara de vreo 3 ori in primele 15 minute ale episodului Pilot :P

• 3 months later...
Posted

Dan , ai vazut ca Arrow si The Flash au episoade crossover ?

Imi explici si mie pe scurt te rog frumos 2 lucruri ? :

- Cum invie Sarra din morti ? :)) [ Arrow ]

- Apare The Flas in Arrow sau invers ?

Posted

Eu nu mi-am mai continuat serialele, deci nici Arrow, asa ca nu prea stiu ce se intampla mai departe, dar daca te referi la moartea din accidentul naval, se explica in episoade ce si cum. 

Este un crossover pentru ca universul DC Comics e urias, apar multe intercalari si multe variante. Fac parte din Justice League, exista mai multi Flash care au legatura indirecta cu Arrow (Speedy + Kid Flash din Teen Titans). Cauta pe net daca vrei sa afli mai multe, serialul e serial.

Dupa cum am spus, eu sunt in urma cu aproape toate seriale, exceptie facand GOT si Big Bang Theory. Dar din ce-am inteles de la prietena mea, Flash e un Misfits mai slab.

fWy1P.gif

Posted

Nu - mi place catusi de putin acest Flash ... Pare ca strica si putina parte realistica pe ca o avea serialul Arrow .

Tot legat de antementionatul serial ... Stiu cu amanunt ce se intampla cu accidentul navar , exceptie fiind fata , Sarra . [  care parca murise ] .

Ori la S3 [ Sezonul 3 ] ma trezesc ca apare din nou .

E doar asa sau e pe undeva si o explicatie logica ?

Dor n - o fi zombie acuma , nu ? :)) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.