Jump to content

Recommended Posts

Posted

Windows 8 Release Preview este de acum disponibil pentru download !!!

windows8releasepreview.png

Windows 8 Release Preview are o cheie universala pentru toate versiunile, si anume:

Product Key: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

Cerinte de sistem (Windows 8 Release Preview functioneaza foarte bine pe acelasi hardware ca si Windows 7):

• Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid
  • RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) sau 2 GB (64-bit)
  • Spatiu hard disk: 16 GB (32-bit) sau 20 GB (64-bit)
  • Placa video: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM

Cerinte de sistem aditionale pentru unele caracteristici din Windows 8:

• Pentru touch, aveti nevoie de o tableta sau un monitor cu suport multitouch.
  • Pentru acces la Windows Store, descarcare si executare de aplicatii, e nevoie de o conexiune Internet activa/ si o rezolutie minima de 1024 x 768 pixeli.
  • Pentru Metro app snap rezolutia minima este de 1366 x 768 pixeli.
  • Acces Internet

Download Windows 8 Release Preview (English):

• 64-bit (x64): :link: (3.3 GB)
  • 32-bit (x86): :link: (2.5 GB)

* Link-urile de download sunt oficiale (Microsoft).

Îl instalez imediat şi revin cu impresii :).

Posted

o pus Gaby un program care simuleaza vechiul start menu, daca te poate ajuta.

App, un thread similar e mai vechi, deschis de gaby, de cand a aparut release preview :P

app, pentru control panel dai cu mousu in coltu din dreapta sus (sau jos) si alegi settings (cand esti pe desktop..ai grija, ala e meniu contextual) si iti apare acolo.. Iti zic asta nu pentru ca ar fi greu, dar daca nu sti ca e acolo, nu il gasesti usor (cel putin eu din intamplare lam observat)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

La început merge tare greu (cam 3-4 minute), dar după totul merge ceva mai repede, dar nu la fel de repede ca în Windows 7. O să trec înapoi la Consumer.

Mno, adică Bootează ceva mai greu, la început trebuie să laşi PC-ul 3-4 minute că merge greu :(.

Posted

ce 3-4 minute? boot time? la mine e cateva secunde.. se invarte chestia aia odata, si nu mai apuca sa iasa a 2a oara. :P (hdd 7200RPM, amd athlon x2 5400+ ..)

( pe un APU c-60 cu SSD se invarte de 2 ori si umpic )

Da, prima oara face setari in functie de compu tau :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Se învârte de câteva ori chestia aia, ecranul se face negru pentru 15 secunde, şi apoi începe :(. Şi asta cu procesorul OC-at la 3.8 GHz.

Poate e din cauză că am HDD-ul mai lent, de 5400 RPM.

L.E. No... trec la Consumer.

Posted

waw, preety slow. Instalat pe hardware,nu?

Updaturile la zi? Dai optimize (defragmentare + alte chestii) la hard, poate te ajuta. stiu ca nu e fragmentat, da am inteles ca face si alte chestii..poate ajuta.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ah u vb de release. scz. eu vb de consumer. my bad. nus obisnuit cu denumirile astea.

o sa incerc si eu release in curand, is curios cum se misca pe un ssd (sincer, ma asteptam la o incetinire serioasa..is curios. din ce zici tu, am avut dreptate)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pav, sigur varianta asta merge mai repede? La inceput nush de ce si la mine shutdown mergea greu, dar dupa 4-5 restarturi sio revenit. Nush ce avea..

In fine, lam instalat acum pe un SSD si nu vad sa fie mai lent(sau mai rapid) decat varianta precedenta.. Tot cam la fel. (is curios cu stabilitatea cum sta asta..varianta aia..consumer preview devenea instabila dupa o perioada..)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

nam patit nici un bsod..si il folosesc de cand so lansat..acu am trecut pe release.

probleme de stabilitate aveam ca apareau dungi pe ecran dupa cateva zile de folosire(nul sting, folosesc sleep), ce se rezolvau dupa un restart (navea legatura cu temperatura)

nam patit nimic de genu pe release, insa am alte bube, care nu le aveam pe consumer..am senzatia ca au fost introduse intentionat uneori...

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.