Jump to content

Mergeti la vot?  

7 members have voted

1. 1. Mergeti la vot?

• Da
      4
    • Nu
      3

Recommended Posts

Posted

Am primit într-o sâmbătă un pliant şi o foaie A3 în care se făcea publicitate la PP-DD. Când am văzut pliantul cu faţa lu dănel pe ea, am ţipat (erau şi alţi colegi cu mine): "Beax ... borăsc când îi văd mecla pop*narului ăsta!" ca să mă audă PP-DD-iştii care împărţeau pe acolo. Chiar m-am şters la funduleţ cu el. Mă mânca tare :D.

Cu privire la vot, am primit în bloc tot un pliant în care diaconescu batjocorea celelalte partide :).

Posted

Am primit într-o sâmbătă un pliant şi o foaie A3 în care se făcea publicitate la PP-DD. Când am văzut pliantul cu faţa lu dănel pe ea, am ţipat (erau şi alţi colegi cu mine): "Beax ... borăsc când îi văd mecla pop*narului ăsta!" ca să mă audă PP-DD-iştii care împărţeau pe acolo. Chiar m-am şters la funduleţ cu el. Mă mânca tare :D.

:yahoo::nep: M-au ciuruit cei de la PP-DD cu pliantele. In Dorohoi, la mine a venit Diaconescu' in persoana intr-o vineri :-ss. Doamne...Mai multa lume decat la zilele orasului! :telephone:\

,,Curajul de a spune, puterea de a face :(("...Acesta e sloganul celor de la PP-DD, filiala Dorohoi... Iti vine sa crezi? :cascat:

• Downvote 2
Posted

V-ati gasit voi astia minori sa comentati politica cand inca va jucati cu pasusile.

Eu am fost la vot, insa votul e secret.

• Upvote 1
Posted

Secret, nesecret, toti sunt o adunatura de idioti. Am mers la vot doar ca sa nu puna ei votul aiurea, desi nu prea imi pasa.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

nu mam dus din simplul motiv ca ar fi fost un vot aiurea.

Sa zicem ca as fi putut vota cu un partid, cu o idealogie..Dar la noi astia sar dintrun partid in altul, nu au o ideologie..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu am fost la vot in principal din cauza domicilului (care in buletin e intr-o parte, iar locuinta actuala in alta parte). Cum stau destul de prost cu timpul, nu am ajuns sa votez, insa, altfel, m-as fi dus, chiar daca l-as fi votat pe Becali. De ce ? Pentru ca mai mult ca sigur, desi nu m-am dus, voi figura ca am votat...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eventual trebuia sa te duci sa votezi la ora 20:00 - 20:30 cand se cam termina votul. Ma indoiesc ca sunt multi care se duc atata de tarziu desi urnele s-au inchis la 21:00. Poate daca a votatat cineva in numele tau ai fi vazut

Posted

faceai scandal, chemai politia... si tot pe tine te ducea la racoare pe motiv ca ai avut tupeul sa votezi/ sa vrei sa votezi de 2 ori

• Moderators
Posted

N-am votat niciodata si nici nu ma gandesc sa merg sa votez. Doar daca se va intampla ceva surprinzator in perioada ce urmeaza. Nici nu stiu cum arata un buletin de vot. Sa-mi fie rusine..

Posted

N-am votat niciodata si nici nu ma gandesc sa merg sa votez. Doar daca se va intampla ceva surprinzator in perioada ce urmeaza. Nici nu stiu cum arata un buletin de vot. Sa-mi fie rusine..

Problema e ca, cel mai probabil tot ai votat chiar daca nu te-ai dus la vot, asta-i partea proasta...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Nu cred. Risca foarte mult, ca n-aveau de unde sa stie daca merg sau nu.

PS: in Brasov a fost destul de strans intre Scripcaru si Leonte. Nu faceam mare diferenta.

Posted

la presedentie cand o fost, apareau persoane care erau moarte de cativa ani cum ca ar fi votat..ca le era greu 5 minute inainte sa fie gata, sa puna stampile in prostie.

love is a verb
Love is a doing word

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.