Jump to content

Producatorii De Social Gaming Renunta La Google+


gaby

Recommended Posts

Nu putini producatori de social gaming au decis sa se retraga de pe reteaua de socializare Google+. Printre motivele invocate apar lipsa de popularitate a retelei sociale si numarul destul de mic al utilizatorilor activi. PopCap Games si Wooga sunt doar 2 dintre producatorii ce si-au stopat activitatea pe Google+.

Asadar, incepand cu data de 1 iulie, jocuri precum Monster World, Bubble Island si Diamond Dash vor fi retrase de pe Google+. Cei de la EA si-au astazi jocul Bejeweled Blitz, insa si-au anuntat in continuare sprijinul fata de Google+, afirmatie ce este intr-o contradictie clara cu actiunea luata:

"Google este un partener important în industria jocurilor video pentru PopCap și EA, și noi vom continua să dezvoltăm jocuri pentru toate platformele Google."

socialgaming.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Dan...De curiozitate, pe ce site-uri de socializare ai conturi? Eu am pe Facebook. Mi-am făcut unul şi pe google +, dar crede-mă că deabia mă descurc cu timeline-ul celor de la facebook....

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Eu socializez.. doar pe forumuri. :D Dar am cont pe FB, G+, Twitter..si cam atat. Dar, clientilor, pentru promovare le facem peste tot..mai putin my space. Google + si FB sunt cele mai promitatoare (asta daca FB nu se transforma intr-un hi5..doi). G+ e foarte orientat pentru segmentul business

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.