Jump to content

Recommended Posts

Posted

Datorita surioarei mele scumpi, acum trebuie sa impart firul de net cu ea... Trebuie sa rezolv problema asta...:-?prin achizitionarea unui router...Acum as vrea sa va intreb 2 chestii: Care e mai bun: unul Wirless/Non-Wirless, si sa-mi propuneti cate un model!M-ar interesa sa se pastreze viteza si calitatea internetului livrat de firma locala...

• Moderators
Posted

Tu ar trebui sa stii care-i mai bun (wifi sau non-wifi). Tu stii cum ai casa, daca trebuie sa tragi cablu de net prin toata casa sau nu. Daca ar fi mai usor sa pui un router la tine, sau nu. si-asa mai departe.

Cat despre model de router. Ti-as recomanda ceva mai puternic ,dar nu se merita, doar daca ai o casa imensa.. :D

Daca ai bani, si n-ai ce face cu ei ia-ti asta :D Iti mai iei si o placa gigabit pentru pc, si esti rezolvat :P.

Daca Nu, nu investi prea mult intr-un router. eu iti recomand sa mergi pe D-Link. Daca mergi in magazine specializate..gasesti si sub 100 ron. Sunt recomandate pentru apartamente mai mici, unde nu ai nevoie de semnal la distanta prea mare.

Posted

Depinde de router. Eu am un router expirat, si viteza de download obisnuita este de pana in 4mb/s (pe wifi).

Pe fir cu speedtest.net am obtinut undeva pe la 20mb/s ultima oara. Nush cat era initial, dar sincer numi pasa. Nu o sa ating viteza de 10mb/s niciodata, so nu are rost sa ma agit.

Concluzie: Routerele ieftine iti vor limita viteza de download, insa e o valoare pe care oricum rar o vei atinge.

De exemplu: torrentele cei drept, prin wireless dureaza mai mult sa le downlodez. Insa chestiile gen CS, Youtube, MMO-uri nu am probleme.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Prin Wirless nu scade viteza de downloand/upload sau lungimea de banda?

Depinde foarte mult si de router, insa, in mod normal, viteza nu va scadea (sesizabil) decat daca folosesti banda la maxim la ambele calculatoare (de ex: ai banda de 5 MB/s si descarci pe ambele, se imparte jumate, jumate), dar daca descarci doar pe un calculator iar pe celelalt navighezi, vei descarca cu viteza maxima, iar cand se va incarca pagina va scadea putin viteza, apoi va creste inapoi.

Vezi ca in perioada 1 iulie - 31 iulie cei de la PC Garage au o promotie prin care ofera 15% inapoi din valoarea oricarui produs comandat din zona retelistica, daca te intereseaza:

15cadouretelistica.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

La aceeasi bani iti luai un D-link mult mai potrivit pentru tine si mult mai stabil. La TP Link, am auzit ca sunt instabile. Acum n-o fi chiar asa. Plus ca ..300mbps ? pe placa de 10/100 ? ..a waste..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.