Jump to content

Nu Merge Vplay Pe Rds. Solutii!

gaby

Recommended Posts

Am trecut ieri pe la o ruda, care, tot asa, are obiceiul de a se uita la seriale pe vplay, si care, bineinteles, are conexiune la internet tot prin RDS (astfel site-ul vplay incarcandu-se foarte greu sau deloc).

Ceea ce vreau sa spun, este ca, i-a gasit un inlocuitor care din cate am vazut este, similar cu vplay-ul. Nu stiu exact daca va puteti face cont gratuit (ea spunea ca e pe baza de invitatie), insa eu acum cand am intrat, vad ca exista si buton de inregistrare. Vedeti si voi, daca sunteti interesati :D.

Adresa este: http://videobox.iplay.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Este sectiunea de seriale online pe care au facut-o cei de pe iplay. Iplay este un tracker recunoscut din Bucuresti. Exista posibilitatea sa-ti faci un cont trial, dar nu stiu cat tine. Iar , la inregistrare iti cere un cod, cod care iti este dat de persoana care te invita pe tracker. Eu am cont acolo de foarte mult timp (313 weeks and counting :P), din pacate am ramas fara invitatii. Am mai tot dat pe la prieteni. :(

Hmm, am mai intrat o data pe site, si, intr-adevar, pentru a-ti face un cont pe tracker, observ ca ti se cere codul de invitatie, iar contul de incercare tine 7 zile. Cu toate acestea, pe videobox.iplay.ro, nu vad ca s-ar cere cod de invitatie:

videobox.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

zoso said:

Au trecut trei săptămâni de când, speriaţi de presiunea exercitată asupra firmelor de hosting şi de procesare plăţi, Vplay şi-au mutat serverele în Olanda, cauzând bocete hilare şi reacţii ciudate şi disperate de la oameni la care nu mă aşteptam.

Ca tabloul să fie complet, cocoloşii de la vplay se bagă şi ei în joc. Sunt convins că Teszari de la RCS-RDS l-a sunat personal pe gogul de la vplay şi i-a spus asta. Ah, stai, că n-are cum, oamenii n-au nici măcar un email de contact pe site, deci pare plauzibil. Sunt convins că toţi ISP-iştii sună toate siteurile ilegale că e o problemă pe conductă. Să ne gândim că asemenea retardaţi există printre noi şi votează.

Ce e atat de ilegal pe vplay, maestre? ca doar sunt postate episoade care au avut air, le poate inregistra oricine si urca daca ar avea timp, insa matale esti prea elitist sa intelegi ca anumiti oameni care sunt mai tampitei, mai saracuti, si da,mai au si nesimtirea sa voteze, reusesc sa vada un serial preferat fara sa astepte cei 6-9 ani pana cand un canal autohton se va indura sa-l difuzeze, capisci?

Atâta timp cât navigați cu ajutorul proxy-urilor, vă recomand să nu vă autentificați la servicii importante (e-mail, banking on-line, etc.) deoarece proprietarii acestor servere pot capta orice informație care trece prin echipamentul lor. Chiar dacă credeți că-s criptate și nu pot fi citite. Atenție mare!

• Upvote 1

I-am sunat azi pe cei de la RDS pe care ii banuiesc de abuz deoarece azi am avut pana pe la 3-4 taiat si tv si net si am inceput sa ma interesez de inclouitor pt ca asa nu se mai poate - panna la urma i-am vazut ca schimbau nu stiu ce pe afara si deaia erau picati.

Le-am spus si de Vplay.ro la care ei, ca nu depistam nici o problema, toata merge bine din partea noastra, insa vad ca desi l-am reincerct mai devreme, tot nu ,merge.