+alex008 Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Deczia a fost luată de Ministerul Educaţiei, după rezultatele dezastruoase repetate. Fiecare absolvent de liceu care şi-a încercat deja de două ori norocul trebuie să scoată din buzunar câte 39 de lei pentru fiecare probă la care a picat. Unii spun că este o măsură excelentă. Îi motivează să înveţe mai mult. sursa
+GodsOtherHand Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 o pl, e o forma de facut bani. Tata si mama plateste, nu elevu. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Unii spun că este o măsură excelentă. Îi motivează să înveţe mai mult. Draci, da' de unde. Poate ii motiveaza parintii cu cureaua, sau alte obiecte pentru lovit, dar altfel e doar gargara. o pl, e o forma de facut bani. Tata si mama plateste, nu elevu. Corect... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 O varianta mai buna ar fi "faci 50 de flotari in 5 minute". Aia da motivare!! love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 O rudă mi-a zis că dacă nu reuşeai a nu ştiu câta oară BAC-ul, trebuia să plăteşti câţiva zeci de lei la fiecare sesiune unde mergeai, deci faza cu plata cred că era de mult timp . Mie mi se pare corect. (Foarte) mulţi elevi care au venit anul acesta la BAC de exemplu, au fost picaţi de anul trecut. De ce trebuie ministerul să plătească profi degeaba să-ţi corecteze teza dacă eşti putoare de cophil şi faci orice altceva în loc să înveţi? Mulţi zic că "M1 s-a încurcat cu M2", adică ce era la M2 trebuia să fie la M1 şi invers . P.S. Întreabă un reporter un elev: "Cum te-ai pregătit pentru Bacalaureat"? Răspuns: "A ... păi mi-am făcut părul, să arăt bine, sexy" sau cv. de genu.
+Graham777 Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Doamne ... Asta era filmultetu' Am ras cu lacrimi
gaby Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 De ce trebuie ministerul să plătească profi degeaba să-ţi corecteze teza dacă eşti putoare de cophil şi faci orice altceva în loc să înveţi? Hai sa nu le plangem de mila nici profesorilor. Chiar si asa, nu stiu daca banii incasati de la "restantieri" vor ajunge la profesori, si, in ce masura. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 nu sa incurcat nimic .. ai vazut macar subiectele ca sa zici ca sau incurcat? era o diferenta destul de mare intre ele.. love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 La tehnic unde se da mate m2 sunt destul de multi proveniti de la SAM (scoli de arte si meserii). Pt aia si o ecuatie de gradul 2 ese grea. Ce sa mai vorbim de primitive.
+GodsOtherHand Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Da, cu aia sunt de acord. Insa pentru cineva care a fost la Stintele naturii, liceu teoretic.. e destul de ok love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 e ok pt cei de la stiinte ca fac mate ceva mai usor ca la m1 dar ai greu ca la m2 si fac si cu 1-2 ore mai multe ore ca cei de la tehnic... adica ca mine
+Lus Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Liceele sportive, cred. M3 pentru cei de la pedagogic.
+alex008 Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 m3 sau m4 nu stiu sigur, dar stiu ca se dau la arte
+Pavilion Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 M3 ştiu că fac cei de la uman, dar ei nu dau BAC-ul la mate.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now