Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deczia a fost luată de Ministerul Educaţiei, după rezultatele dezastruoase repetate. Fiecare absolvent de liceu care şi-a încercat deja de două ori norocul trebuie să scoată din buzunar câte 39 de lei pentru fiecare probă la care a picat. Unii spun că este o măsură excelentă. Îi motivează să înveţe mai mult.

sursa

Posted

Unii spun că este o măsură excelentă. Îi motivează să înveţe mai mult.

Draci, da' de unde. Poate ii motiveaza parintii cu cureaua, sau alte obiecte pentru lovit, dar altfel e doar gargara.

o pl, e o forma de facut bani. Tata si mama plateste, nu elevu.

Corect...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

O rudă mi-a zis că dacă nu reuşeai a nu ştiu câta oară BAC-ul, trebuia să plăteşti câţiva zeci de lei la fiecare sesiune unde mergeai, deci faza cu plata cred că era de mult timp :yes:.

Mie mi se pare corect. (Foarte) mulţi elevi care au venit anul acesta la BAC de exemplu, au fost picaţi de anul trecut.

De ce trebuie ministerul să plătească profi degeaba să-ţi corecteze teza dacă eşti putoare de cophil şi faci orice altceva în loc să înveţi?

Mulţi zic că "M1 s-a încurcat cu M2", adică ce era la M2 trebuia să fie la M1 şi invers :)) .

P.S. Întreabă un reporter un elev: "Cum te-ai pregătit pentru Bacalaureat"?

Răspuns: "A ... păi mi-am făcut părul, să arăt bine, sexy" sau cv. de genu.

319495_361657437238015_1326143807_n.jpg

Posted

De ce trebuie ministerul să plătească profi degeaba să-ţi corecteze teza dacă eşti putoare de cophil şi faci orice altceva în loc să înveţi?

Hai sa nu le plangem de mila nici profesorilor. Chiar si asa, nu stiu daca banii incasati de la "restantieri" vor ajunge la profesori, si, in ce masura.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

La tehnic unde se da mate m2 sunt destul de multi proveniti de la SAM (scoli de arte si meserii). Pt aia si o ecuatie de gradul 2 ese grea. Ce sa mai vorbim de primitive.

Posted

e ok pt cei de la stiinte ca fac mate ceva mai usor ca la m1 dar ai greu ca la m2 si fac si cu 1-2 ore mai multe ore ca cei de la tehnic... adica ca mine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.