Jump to content

Samsung Organizeaza O Competitie De Gaming Pe Galaxy S 3


gaby

Recommended Posts

In decursul zilei de astazi, Samsung a anuntat lansarea unei campanii promotionale prin inaugurarea unei arene de gaming pe noul Galaxy S III, in centrul comercial Baneasca Shopping City. Asadar, in perioada 15 iulie - 15 august 2012 cei ce viziteaza spatiul special amenajat din zona Town Square vor avea ocazia de a intra in competitie si de a castiga sute de premii.

Competitia de jocuri pe noile smartphone-uri Samsung Galaxy S III se va desasura incepand cu data de 15 iulie si va continua pana pe 15 august, intre orele 10:00 si 22:00. Vizitatorii vor avea la dispozitie patru smartphone-uri Galaxy S III conectate la patru televizoare, pentru o experienta de gaming completa. In prima zi, concurentul care va obtine cel mai mare punctaj va castiga un Galaxy S III, iar urmatorii 20 de participanti din clasament vor primi cate o cana termoizolanta. Pana la sfarsitul campaniei, Samsung va oferi premii zilnice constand in cani termoizolante si genti, pentru cele mai bune scoruri. Regulamentul competitiei va fi disponibil pentru cei interesati in zona de activare din centrul comercial Baneasa Shopping City.

Totodata, intre 23 iulie – 12 august, primii 700 de clienti care vor cumpara online smartphone-ul Galaxy S III de la unul dintre magazinele partenere vor primi cate un set de accesorii in valoare de 35 €.

In incheiere va voi mai spune despre faptul ca, toti utilizatorii ce vor participa la concursurile de gaming pe noul Samsung Galaxy S 3, vor avea ocazia de a viziona in timp real spectacolul Jocurilor Olimpice din Londra 2012, ce va fi transmis pe ecrane special amenajate din cadrul zonei.

samsunggalaxys3games.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar, si mie mi se pare cam mare pentru un telefon; este cam incomod. Insa, nu mi-ar strica daca l-as castiga :)).

P.S: Nu fii carcotas. Suna mai mult a chestii de rivalitate (ca de exemplu: esti fan Apple, te deranjeaza cel mai mare competitor al sau, Samsung, si, spui numai lucruri rele despre el, doar pentru ca nu esti fan).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Asa e, interpretabil motto-ul.

Imi aduc aminte de articolul (haios si interesant, pe de alta parte): Cum treci de la Android la iOS (scris de pigbrother pe blog-ul lui zoso)

Astăzi Google a pierdut un utilizator de Android și nici măcar nu este vina lui. Câtă simpatie am pentru Apple probabil că toată lumea care mai dă pe aici știe, însă azi am spus la revedere terminalelor Android până când producătorii nu vor opri cursa tâmpită a dimensiunilor.

User de Android

Acum doi ani mi-am luat un HTC Desire. A avut bubele lui hardware și software dar a fost un terminal care m-a slujit bine un an și jumătate. 3,7 inch, dimensiuni brici. Anul trecut mi s-a pus pata pe un upgrade și am început să caut, dar m-am trezit prea târziu. În clasa 4” nu mai aveam ce high-end să aleg, atât Atrix cât și Optimus 2X având probleme destul de urâte, așa că am înjurat printre dinți și am luat un 4,3”. Era mare, mă enerva, dar până la urmă ne-am împăcat cât de cât. Apoi a urmat experiența iPhone 4S în așteptarea Android 4 și, când a venit momentul, am sărit pe ce era mai bun acum. Dar între timp „standardul” ajunsese la 4,7 inch. După o săptămână de utilizare trebuie să-mi recunosc înfrângerea – nu mai pot umbla cu un televizor în buzunar.

Cursa nebună a ecranelor cât mai mari

Problema este mai urâtă decât pare. Fiecare nouă generație de telefoane Android a adus rezoluții mai mari și nu știu când se vor calma producătorii. „Bine, dar mai există și terminale cu diagonale mai mici”. Există, dar acum cu diagonale de 3,7” sau 4” găsești doar mid-range-uri precum One V sau Optimus Sol, care folosesc platforme hardware încă bune, dar care fac compromisuri la camera foto, la stocare sau la redarea audio pentru a se încadra în prețul clasei lor. Vrei un high-end cu ecran mai mic? Nu există, ne pare rău.

Mai mult, acest „progres” face praf munca producătorilor de subansambluri. Adicătelea Qualcomm se chinuie să scoată un nucleu modern înaintea NVIDIA și Samsung, își crapă capetele cu TSMC pentru a le face pe 28nm bine și în cantități suficiente, apar memorii DDR2 și profiluri Bluetooth low-power, bateriile cresc în capacitate și autonomia este tot aia de anul trecut pentru că noul ecran cât palma de plugar consumă la fel ca un televizor Sport. Bună treabă…

Cărămida Note devine standard

Nu le neg dreptul unora de a se lăfăi pe ecrane mari. Asta le place, asta vor, asta cumpără. Galaxy Note a fost un terminal făcut la fix pentru aceștia. Dar i-ați cumpăra mamei sau prietenei de 1.60 cu mâini de copil un telefon de 4,7” sau 5,3”? Eh, uite că restul lumii are de ales între o cărămidă de 4,7”, în cazul că vrea ceva bun sau ceva mic dar cu hardware prost care oferă o experiență în utilizare slabă.

Așa că, dragi HTC, Samsung, Motorola și LG, ne mai vedem când veți avea un flagship cu ecran de maxim 4”. Eu am cedat, vă pup! Prefer să înjur 10% din timp OS-ul tembel de pe iPhone decât să înjur în permanență dimensiunile chestiei din buzunar. Mai ales că nici „colegului” de buzunar nu-i place concurenţa, if you know what I mean.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.