Jump to content

Ce Este Dota 2 ?


Dan O.

Recommended Posts

  • Moderators

Dupa cum multi dintre voi stiti, Dota este o harta custom in jocul celor de la Blizzard, numit Warcraft 3. Este o harta foarte populara, internetul este plin de imagini , filmulete, discutii, strategii.. etc. Ei, cei de la valve au dus aceasta harta la nivelul urmator. Au creat un joc propriu. Se poate juca doar pe steam, va fi free-to-play pentru oricine, dar momentan se afla in beta. Se poate juca, doar daca obtii o invitatie. Daca veti accesa link-ul de blog de mai jos undeva in dreapta sus ve-ti vedea un buton "sign-up for free invite". In momentul de fata este cam singura solutie pentru a putea juca. Eu din octombbrie 2011 astept invitatie, iar prin februarie am reusit in sfarsit. :D Am ajuns undeva pe la 200 de meciuri si saptamanal sau cel putin o data la 2 saptamani se intampla ceva, se schimba cate ceva..

In momentul de fata sunt foarte multi eroi adaugati, dar pana nu ii vor adauga pe toti ( mai sunt in jur de 15-20 ), nu vor face jocul public.

hero info - http://www.dota2.com/heroes/

Dota 2 blog: http://blog.dota2.com/

eqxpid.png

Dupa cum am spus, jocul va fi gratis pentru toata lumea. DAR, au deschis un shop in joc, de unde se pot cumpara iteme pentru eroi. Practic, fiecare erou va fi customizat cu iteme mai deosebite ( care nu vor avea nici un rol asupra jocului, doar pentru design) pentru a te diferentia vizual in joc. Eh.. cred ca VALVE deja au facut destui bani de la baietii care au inceput sa cumpere. Bine, acele iteme le poti primi si dupa un joc incheiat. Itemele se dau random la sf jocului si nu are nici o treaba cu cei care au jucat bine, sau nu. Se pot cumpara mult mai multe lucruri, in game, dar sunt scumpe si nu merita (parerea mea).

Sunt un jucator de dota de pe la primele versiuni. Dar la un moment dat, jocul fiind crack-uit, dai de niste persoane cu care nu poti juca. Asa ca am renuntat. Iar acum, cand a iesit dota 2, mi s-a facut dor, si am fost curios. Il joc cand pot.. nu e mare lucru.. am deja cel putin 200 jocuri jucate, si credeti-ma ca, nu am jucat foarte mult intr-o zi. 3-4 jocuri pe zi, si cam atat. Si de multe ori, joc chiar mai putin. DAr imi place sa ma distrez in joc.

Ar fi multe de povestit, poate mai gasesc pe forum pe cineva care mai joaca.. si poate mai discutam.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Niste video-uri facute de fani pentru cei care abia incep sa joace dota2:

Si daca sunteti mai curiosi vedeti in link-ul urmator, o serie de videoclipuri grupate in mai multe categorii. Unele sunt doar pentru fun, altele sunt pentru "learning" ,altele pentru show-off:

http://www.youtube.com/user/DotaCinema/videos?view=1

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.