Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi am fost intrebat cum se procedeaza pentru ca o persoana sa-si poate crea o adresa de email de genul: numelemeu@numefirma.ro.

Ei bine, pentru a putea crea o astfel de adresa trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Cumparati un domeniu (o adresa pentru pagina de internet a firmei) care sa se numeasca "numefirma.ro".

2. Din panoul de administrare al domeniului (CPanel), puteti sa creati o adresa de email gratuita de forma: "numelemeu@numefirma.ro".

3. Notati pe o foaie sau intr-un document, toate datele de conectare la adresa de email (server, user, parola, protocol, etc.)

4. Instalati un client de email, precum: Mozilla Thunderbird sau Microsoft Outlook.

5. Configurati setarile adresei de email.

6. Trimite-ti un email de test pe adresa nou creata, pentru a verifica functionalitatea setarilor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Da, e o metoda buna pentru firme mici..si chiar pentru "one man company" :D

Personal, in putinul timp in care am lucrat cu asta, nu mi-a placut ca management. Mi se pareau aiurea anumite lucruri.

Posted

Da, e o metoda buna pentru firme mici..si chiar pentru "one man company" :D

Personal, in putinul timp in care am lucrat cu asta, nu mi-a placut ca management. Mi se pareau aiurea anumite lucruri.

Ce anume era aiurea?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.