Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nush ce.. sunt foarte indecis. Basescu sucks, dar la urma urmei, TVA-ul trebuia sa creasca, trebuia optimizat sistemu (mai putini angajati). Sunt lucruri care s-au intamplat in toata Europa.

A facut prostii, ce-i drept. Dar nici astia numi inspira incredere. Nu vad de ce ar fi mai buni (de ce ar fi mai buni astia ca ceilalti?), au fortat caderea lu' Basescu (nu e chiar cel mai ok referendum) si mi se pare ca propun niste solutii care pot dauna. (auzisem ca vor sa nu mai ia atatia bani de la oamenii normali, ci sa ii arda pe aia cu bani, si firmele mari. Suna bine, dar nu e deloc. Daca acestia isi iau bagajele si pleaca, suntem arsi.)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Campania s-a terminat. Daca ati dorit sa va lamuriti ati avut timp sa va lamuriti. Acum nu aveti decat sa votati/nu votati!

Posted

Mie sincer mi frica ca astia noi care vin vor lua decizii..proaste. Vor reduce TVAul, vor mari tot ce pot, dar vor impozita firmele mari si bogatanii.. Suna bine, dar astia daca se iau si pleaca, in alte tari unde e mult mai ieftin, in loc sa ai un salariu cu 10% mai mic, nu mai ai deloc..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Campania s-a terminat. Daca ati dorit sa va lamuriti ati avut timp sa va lamuriti. Acum nu aveti decat sa votati/nu votati!

Posted

Posted

Alex, ești alt copilaș care nu înțelege că 1 din 4 români este analfabet, că sistemul de pensii nu funcționează pentru că așa a fost conceput din start, că sistemul sanitar funcționează defectuos nu numai din cauza politicienilor, ci și a medicilor corupți, că învățământul este plin de profesori de calitate slabă și elevi de-o calitate și mai proastă. Nu știu altceva decât să copieze și să trișeze (majoritatea...da, îmi permit să spun!)

Pensiile se impozitează în Europa! Taieri au fost necesare, pentru că nu sunt bani, că românu' nu produce. Dacă nu se tăiau, nu mai primeau la un moment dat.

Și nu mai plângeți bugetarii, că nu toți muncesc așa cum ar trebui s-o facă. De-ar fi la privat, ar scoate untul din ei. Mulți taie frunze prin primării, școli, spitale, instituții publice, etc.

Socialiști nu voi vota în viața mea...mai ales un plagiator, care ne-a făcut de rușine.

Stalin și poporul rus libertate ne-au adus! :bag: Rușinică!

http://www.adevarul.ro/actualitate/Sotia_sefului_RAAPPS_va_candida_din_partea_PNL_pentru_un_loc_in_Camera_Deputatilor_0_743925950.html

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Seful_RA-APPS_ii_face_pe_plac_lui_Ponta_cu_Vila_Dante_0_743925948.html

Dacă ai niște bătrâni cu cap prin preajmă, întreabă-i ce au făcut rușii, împreună cu socialiștii pe care-i susții tu.

Posted

Frumos ar fi sa fie cum sugerezi tu ca e.. Cum ca apartanenta intrun partid politic mai atrage dupa sine si o ideologie.. Din pacate nu prea e asa la noi.. astia sar dintrun partid in altu..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Posted

Autostrăzile și sălile de sport se fac din bani europeni, bani care nu pot fi transferați în fonduri de pensii sau salarii pentru bugetari.

Când spui de ministru fără BAC, mă gândesc la Daniel Funeriu, dar te asigur că e mult mai competent decât alții care au dat BAC-ul românesc. Oricum, inițiativa sa, de a instala camere video în sălile de examinare este excelentă. Pentru că nesimțirea la bacalaureat a depășit orice limite. Mulți copiau, intrau pe cine știe ce facultate și își dădeau seama că nu e pentru ei...dar încurcau și alți oameni în proces.

Posted

Cam asa o arde Base acum.

Ma rog, toti sunt o adunatura de cretini si asta nu se va schimba vreodata. Avand in vedere varsta si conceptiile mele, cat de mult imi pas de anumite lucruri, nu prea ma afecteaza in mod direct (oarecum), dar voi vota cu DA, cine stie, poate noul va schimba ceva. Probabil nu mare lucru, dar Base a cam prins radacini pe tron.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Posted

eu zic ca alex are dreptate, la urma urmei Basescu e singurul om cu putere din stat. El ia TOATE deciziile. Chiar ieri a aprobat sa se schimbe robinetu de la pompa din fata blocului.. (nu sunt pro basescu, da mi se pare ca e atacat in exces)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Baieti, oare de cata dinamita e nevoie pentru toti bosorogii aia libidinosi si incompetenti din parlament??ca si asa la cati bani au, isi iau locuri de veci la clasa I.

Posted

Asta cu salile de sport ce au fost facute cu bani europeni e o mare minciuna preluata din media. In aproape toate proiectele cu bani europeni statul roman participa cu un anumit procent la finantarea respectiva. Cu toate astea, salile de sport la care se face referire au fost facute in cea mai mare parte cu fondurile Ministerului Dezvoltarii (cel condus de Udrea) si doar cu mici exceptii cu fonduri nerambursabile europene.

Cele mai multe dintre ele, peste 90% sunt cu bani de la bugetul de stat, din fondul ministerului mai sus amintit, iar firmele care au efectuat aceste lucrari apartin domnului Boureanu.

Sunteti naivi daca credeti ca europenii finantau constructia unor sali de soprt in comune unde media de varsta a locuitorilor e aprox 60 ani, nu au drumuri, canalizare sau apa curenta.

La noi au fost taiate salariile si pensiile, concomitent cu marirea bugetelor de investitii si cheltuieli (dupa taierea salariilor Ministerul Dezvoltarii a primit un buget majorat de 20 de ori) fara sa se vada nicio investitie care sa creeze locuri de munca (salile de sport si gondolele nu creeaza locuri de munca), in schimb in occident nu au fost luate astfel de masuri impotriva populatiei, ei au redus doar cheltuielile institutiilor publice.

In legatura cu pensiile, s-a incercat o mare nedreptate si marlanie, pentru ca fiecare salariat pe parcursul vietii contribuie lunar la fonul de pensii, iar banii aia pe care ii primeste prin acordarea pensiei, sunt banii lui, nu e niciun favor al statului, asta e si motivul pentru care nu se impoziteaza si CCR a respis taierea.

In timp ce medicilor, profesorilor, politistilor si tuturor bugetarilor le-au fost taiate salariile, bugetele de cheltuieli cu servicii si achizitii ale ministerelor, parlamentului si administratiei prezidentiale s-au dublat sau chiar triplat.

Guvernul Boc este cel care a introdus impozitul forfetar ce a desfiintat peste 2.200.000 firme, care aveau cel putin unu sau doi angajati pentru care se platea la buget CAS si impozit pe salariu, firme care aveau rulaj si plateau tva tot la buget chiar daca nu inregistrau profit in balanta contabila, doar din lacomie si prostie.

In Grecia miscarile de strada au aparut cand guvernul a taiat al 13 lea salariu, iar pentru o comparatie, la ei pensia medie e de 800 euro. In Spania si Italia nu au fost taiate niciun fel de salarii sau pensii, doar au fost reduse anumite bonusuri/prime salariale.

Asta e adevarul, nu ce se spune pe la TV.

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Posted

spui lucruri interesante, dar sunt curios daca USL (astia vor lua presedentia acu) vor lua deciziile bune. Degeaba impozitezi firmele mari, care isi iau lucrurile si pleaca.

App, stiti ce cacaturi face USL? Stiu pe cineva care lucreaza la primarie, si e cu voturile acu.. Cica USL brusc vrea 2 reprezentanti. Unu din fiecare partid membru :)) Daca nici asta nu e semn clar ca e o alianta facuta doar pentru putere, at nush care e.. App, aratatimi cand in istorie sa mai realizat o alianta intre 2 partide cu aceste ideologii. Serios, aratatimi!

(app, ca si curiozitate. Unchiul meu a fost in germania pana acum cateva zile, cu serviciul. Stiti ce ce spune la ei la TV? Clar: lovitura de stat. Nu spun ca este sau nu este, spun doar ce se zice acolo, unde nu are nimeni de castigat nimic)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu am spus că sunt un susținător al papagalilor din USL, nici gând de așa ceva. Sunt doar uimit cum o mare parte a cetățenilor au uitat total umilințele și aroganțele la care au fost supuși de Trăienică în ultimi ani.

După părerea mea dacă Băse nu părăseşte istoria pe uşa din dos, oricine îi va urma va pricepe că, atâta vreme cât subordonezi serviciile secrete, nu mai ai nevoie de simpatia populaţiei, că atâta vreme cât latri non-stop la gardul anticorupţiei, poţi să furi cu două mâini, că atâta vreme cât faci pe europeanul, poţi să-ţi promovezi rudele şi amantele unde nici n-a visat Bruxelles-ul, că nu e nevoie de oameni cu personalitate şi opinii, câtă vreme sclăveţii şi lingăii sunt mai eficienţi şi mai confortabili, că lumea e uşor de prostit şi că poporul e indiferent şi masochist, că intelectualii sunt nişte curve îmbrăcate gros şi ziariştii nişte tâmpiţi pe care nici nu mai trebuie să-i cumperi, ca pe vremuri, e suficient să-i ignori.

Cât despre papagalii de la USL, le vine și lor rândul foarte curând ... :good:

• Upvote 1

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

• 2 months later...
Posted

Cresterea TVA-ului si toate celelalte scumpiri din aceasta miscare a crizei economice sunt facute cu rea intentie pentru ca,sa fim putin lucizi si sa gandim,cum ar putea cadea economia dintr-o data?

Sunt lucruri facute cu rea intentie.

De la intrarea Romaniei in UE,statul romanesc nu a mai devenit suveran pentru ca aceasta intrare are un pret.Ei ne dau bani iar ei ne controleaza si ne dicteaza ce schimbari sa facem,cum sa facem educatia,s.a.m.d.

Nu trebuie sa te crezi in aspecte lumesti mai ales cand sunt difuzate in Mass-media.In spatele acestor marionete (Basescu,Udrea,Ponta,Merkel,Bush,Obama,criza economica..etc) se afla un plan foarte luciferic.

Pace !

Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro

• Moderators
Posted

E impropriu si gresit spus "luciferic". Acel mare plan de care vorbesti tu, are un singur scop: bani + putere. Cine controleaza banii, are putere. Suntem in stare sa falimentam o tara ca sa o subjugam si sa o controlam.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.