Jump to content

Tutorial Rulare Mac Os X In Windows


gaby

Recommended Posts

Spre deosebire de:am aflat astazi de o cale mai putin ortodoxa pentru posibilitatea de rulare a sistemului de operare de la Apple sub Windows, pe care am considerat ca ar fi bine sa o stiti, in caz de nevoie.

Cam ce ar fi de facut ?

1. Vom folosi o imagine gata pregatita, care sa ruleze cu VMWare Player, care e gratuit. Il descarcati, si instalati dupa care puteti trece la pasul urmator.

2. Cautati un torrent cu numele OS_X_10.8_Mountain_Lion_DP_VMware_Image (eu cu aceasta versiune am facut testul, insa, puteti incerca si cu alte versiuni, mai vechi sau mai noi).

3. Dupa descarcare veti avea un executabil ce despacheteaza fisierele necesare. Mergeti in folder-ul VMWare Unlocker – Mac OS X Guest, apoi in VMware 7.1.x Series, apoi in VMware Player Unlocker. Acolo gasiti doua executabile ce trebuie lansate pe rand ca Administrator.

4. Mergeti sus in ierarhia directoarelor si apoi in folder-ul OS X 10.8 Mountain Lion. Veti vedea doua fisiere cu iconita: trebuie lansat fisierul VMX. Se lansează VMWare Player si la intrebarea care vi se pune raspundeti ca e o copie. Se lanseaza sistemul de operare, dar va trebui sa il inchideti (din VMWare Player, meniul de sus). Il reporniti, si gata, veti intra direct in Mac OS X 10.8. Ca dovada puteti privi captura de ecran de mai jos.

5. Daca nu va merge inseamna ca pe calculatorul dvs. nu e activata posibilitatea de virtualizare, caz in care trebuie sa intrati in BIOS. Cum BIOS-urile arata foarte diferit, nu va pot spune exact unde sa mergeti, cert este ca ar trebui sa gasiti pe undeva virtualizarea pusa pe off. Dupa ce o veti pune oe on ar trebui ca totul sa mearga bine.

 

Numai bine :pct2: !

Edited by gaby

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Destul de greu sa iti spuna cineva exact fara sa fie fata-n fata cu PC-ul, pentru toti producatorii de placi de baza personalizeaza BIOS-ul de ceva vreme cu o interfata mai "moderna", dar ceva e clar, din BIOS, cel mai probabil in setarile legate de CPU. Daca stii modelul placii de baza sau cel putin producatorul si socket-ul ai putea sa cauti pe google.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Cunoaste cineva metode de a crea dintr-o arhiva cu kitul de instalare a unui Mac OS in .dmg, ca apoi sa convertesc in .iso?

Sunt interesat in mod special sa creez o imagine .iso sa rulez sistemul de operare cu VMBox. Pe windows vad ca e super mega complicat sa creez cumva acel .dmg. Ma folosesc de PowerISO, dar imi cam prind urechile.

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

  • gaby unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.