Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Sunt nou pe forum, si nu stiu exact daca s-a discutat subiectul. Daca da, imi cer scuze.

Deci, am un laptop acer extensa 5235, procesor intel celeron 2.2 ghz, hdd 160 gb, memorie ram 5gb ddr3, video intel 4500hd. Ideea e ca se tureaza foarte tare atunci cand lucrez in photoshop, dreamweaver si flash. Am schimbat pasta termoconductoare, am facut upgrade la ram (initial aveam 2 gb), si tot ce a mai ramas, este procesorul. Am gasit cateva procesoare PGA478, dar cel mai bun este acesta: Intel Core 2 Duo T4300 2.1GHz 1M 800 Laptop CPU PGA478. Credeti ca daca voi face modificarea laptopul va rula mai bine? Nu se va mai tura atat de mult? Daca cineva are un procesor mai bun la vanzare, il rog sa imi spuna, as fi interesat de un upgrade!

Multumesc!

Posted

Indiferent ce procesor vei folosi în laptop, aplicații ca cele enumerate il vor consuma, iar ventilatoarele se vor tura, ca să-l răcească.

Cea mai bună soluție este un workstation.

Portabilele nu-s făcute să tragă Photoshopu', nici Flash (care e mare consumator de resurse).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.