Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un laptop Asus model ux31E si as vrea sa-i adaug un monitor de 27 sau sa-l leg la un TV de 32 prin cablu hdmi. Monitorul sau TV vreau sa le folosesc pentru filme sau tv online. Ce imi recomandati din cele 2 sa aleg sau ce caracteristici trebuie sa aiba monitoul si TV-ul pentru a putea vedea imagina full pe tot ecranul.

Posted

nici o caracteristica, doar sa aibe mufa respectiva. daca vrei 3d, sa fie tv/monitor 3d. Daca nu, nu.

Ai grija la TVuri sa alegi ceva bun, eu miam luat TV dragutz, dar boxele sunt foarte obosite de felu lor.. se aude prost si incet.

Daca ai bani si iti permiti, iati unu deala cu wireless. Paremise ca ii dai play direct, fara sa ai nevoie de cablu.

Eu as merge pe TV din simplul fapt ca il poti folosi si pe post de tv, la nevoie

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Vreau sa va mai intreb in legatura cu Tv ce le putem lega la leptop; m-am tot uitat in magazine si preturile difera foarte mult de la tv la tv. Nu ma intereseaza momentan un Tv 3D sau cu cine stie ce performante. Tv ieftine ce le-am vazut au doar 50Hz Clear Motion Rate ce inseamna?, este mult - este foarte putin? Cati _Hz Clear Motion Rate imi recomandati pentru un Tv ce urmeaza sa-l leg la leptop?

• Moderators
Posted

http://ro.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#specifications

Asta e laptop-ul ?

S-ar putea sa ai mici dezamagiri daca pui pe un TV, pentru ca nu ai o placa video dedicata, intel hd graphics 3000 , e bun , dar nu stiu cat de bine merge la rezolutii mari. Poti opta si pentru un monitor/tv, adica monitor cu tv tunner, si asa impusti 2 dintr-o lovitura. Nu sunt chiar ieftine, dar am inteles ca merita.

"The 50 / 100 / 200hz stuff refers to how many frames are added to the original source. ie. 50fps no extra frames, 100 is a single extra frame and 200 is 3 extra frames."

Posted

Dan O, acela e leptopul, uitasem sa precizez ca nu are o placa video asa performanta, dar ce rost mai are sa puna hdmi la leptop?

Cu placa mea video Intel® HD Graphics 3000 nu ma pot lega la un tv de maxim 32 sau un monitor de 27?

Sau ce imi recomandati sa fac?

Posted

Cred ca cel mai sigur sa ma duc cu leptopul in magazin sa-i fac o proba pe loc :D

MULTUMESC pentru ajutor!

Are HD 3000, deci e OK.

Duce filme HD sau full HD, şi nu contează diagonala TV-ului, ci rezoluţia ei :).

Si ce rezolutie imi recomanzi sa nu am probleme?

Posted

Sa nu deschid un topic nou intreb tot aici. Oare televizoarele alea cu fullHD care au diagonala de 66 sunt chiar fullHD sau e cam tras de par? Oare un fullHD e mai natural pe 81 cm diagonala? Numai de curiozitate.

• Moderators
Posted

Sunt full HD, din moment ce au 1920 pixeli pe orizontală şi 1080 pe verticală.

La alea de 1 metru, pixelii sunt mai mari (dar nu observi asta fiindcă, logic, stai la mai mare depărtare de televizor), iar la cele de 20" să zicem, pixelii sunt mai mici.

• Moderators
Posted

Dan O, acela e leptopul, uitasem sa precizez ca nu are o placa video asa performanta, dar ce rost mai are sa puna hdmi la leptop?

Cu placa mea video Intel® HD Graphics 3000 nu ma pot lega la un tv de maxim 32 sau un monitor de 27?

Sau ce imi recomandati sa fac?

Din moment ce are mufa HDMI autmat merge sa pui pe TV, indiferent de marimea lui. Importanta, cum au spus si colegii este rezolutia TV-ului. Probleme S-AR putea sa ai doar daca rulezi un film 1920x1080, in cazul in care nu poate placa sa redea atat.Repet, nu sunt sigur, nu am testat.

Intel HD 3000 e o placa on board foarte buna, poti cauta niste benchmark-uri pe net, sa vezi cam in ce categorie se incadreaza. Dupa niste cautari preliminarii, este undeva, putin sub nivelul lui Mobility Radeon HD 5470. Dar iti vor merge filmele hd mai mult ca sigur.

PS: salut Pav!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.