Jump to content

Recommended Posts

Posted

So, odata cu sfarsitul renovarii (mai e mult), as vrea sa achizitionez si un sistem audio. Momentan folosesc un 5.1 de la un prieten, e vechi, face figuri.

Vreau ceva nu extravagant, dar care sa-mi faca cunostinta si cu vecinii de la 4. De preferat, cel putin 5 sateliti... sa-i agat prin toata camera.

fWy1P.gif

Posted

Sincer, nu m-am gandit. Dar din auzite, preturile au scazut considerabil. 5-7 sa zicem? Desi poate creste, putin, putin mai mult. Nu stiu, n-am discutat despre asta, inca.

fWy1P.gif

Posted

Integrata, stai sa vad.

LE: Presupun ca e ok, nu prea am fortat-o. Asta imi zice placa de baza:

High Definition Audio 6 -Channel CODEC

Supports Jack-detect and Multi-Streaming teconologies

Supports S/PDIF out interface

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Deci e integrată? (adică mufa o conectezi la placa de bază sau la altă chestie?)

Dacă da, trebuie ceva dedicată. Face minuni, mai ales că vrei să iei ceva aşa de scump.

P.S. Care e bugetul maxim?

Posted

Da nenea, e integrata, nu-s chiar atat de snob.

Ti-am spus mai sus. Sa zicem 8 batrane, dar nu neaparat pret maxim (cu tot cu placa de sunet, daca zici ca trebuie). O placa de sunet pana in 2mil, ma tine?

fWy1P.gif

Posted

Unul foarte, foarte tare, din punctul meu de vedere, este: Logitech 5.1 Z906, 500W RMS: http://www.emag.ro/boxe-logitech-5-1-z906-500w-rms-980-000468/pd/EJF3DBBBM/?ref=vp_ap_assoc, insa e cam scumpel...

Ceva mai ieftin, dar, cu care nu iti pot garanta ca vei putea face cunostinta cu vecinii de la 4 (depinde la cat stai :)) ), ar fi: Boxe Logitech 5.1 Z506, 75W RMS: http://www.emag.ro/boxe-logitech-5-1-z506-75w-rms-980-000431/pd/EWQG2BBBM/

P.S: Eu il am pe asta: Logitech 5.1 X-530, 70W RMS ( http://www.emag.ro/boxe-logitech-5-1-x-530-70w-rms-970114-1914/pd/EWW0BBBBM/), si sunt multumit de el, desi, uneori (cand e vorba de vecini) mi-ar trebui mai multa putere :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ala la 14 l-am vazut si eu, Gabi. Posibil sa cunosc tot blocul cu ala (5 scari, stau la partier :)) ). Cel la 4 pare ok, desi designul e cam gayish.

Ala de la Microb arata ok. Cred ca ai gresit, e mai slab Logitechul, cel putin cel postat de tine.

fWy1P.gif

Posted

Am vazut un review la Logitech Z506, a zis ca "No neighbours were disturbed in the making of this film.", deci excludem :)). (la max volume)

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Depinde la ce le folosesti,am uitat sa precizez asta. Daca e pentru filme,mergi pe 5.1.

Daca e doar muzica,ceva 2.0 e ideal.

Prefer Microlab oricand in fata Genius,au o fidelitate a sunetelor mult mai buna.

Pt. 5.1 mergi pe Microlab 365,iar pt. 2.0 ai Microlab Solo,card iti intra in buget ca sunt mai multe modele,unul mai bun ca altul.

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Eu am un 2.1 antic acasa, pe bune, eu il am din 2008, si l-am luat de la cineva care il avea si el de ceva timp. E improvizat, in sensul ca a trebuit sa lipesc firele intre ele, am taiat un jack l-am impletit ..bla bla., si a iesit un sistem 2.1. Ma tot holbez prin magazine la un sistem 2.1 bun care sa imi placa si sa fie bun, dar nu gasesc, sau cand gasesc , n-am bani. Acum, sunt curios, de ce vrei sa rupi vecinii? Ce ti-au facut ?

Serios acum, daca vrei home cinema, ia-ti home cinema, daca vrei sistem audio pentru PC, ia-ti un 2.1. Doua boxe si-un subwoofer e de ajuns pentru o camera de bloc, e de ajuns sa vezi filme si sa te bucuri de un sunet bun.

As merge pe Logitech sau Microlab ( un 2.1 decent: aici)

Posted

Eu personal as merge pe niste casti, eventual bluetooth daca vreau sa ma plimb. (Mi se pare sunetul mult mai placut la casti. parerea mea).

Dar vorba lu Dan, eu cu 2.1 de la Logitech trezesc vecinii de jos.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.