Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca nimeni nu mai stie cine esti tu. 

Poate mai enervat la un topic, poate iti sunt recunoscator ca mai ajutat in altu.. Tu iti schimbi numele, si eu nu mai stiu cu cine vorbesc. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Un lucru nu inteleg , cu ce va afecteaza pe voi daca eu vreau sa-mi schimb numele?

Hai sa te iau altfel,poate intelegi.

Stii care-i diferenta dintre un drept si un abuz al acestuia?

Eh...Inca mai sunt cativa care-mi zic Who (~Mr.Who) de la vechiul nickname...

Prima schimbare a fost din obligatie,nu-mi place sa-mi apara la profil numele din buletin.

A doua,o regret putin...N-a fost chiar asa inspirata...

Pe alte comunitati,ai ales unul cu ala ramai...  

Posted

Nume vechi: V.Cristi

Nume dorit: Quentin

Motiv: Acesta este noul meu nickname pe care-l folosesc de ceva vreme, și nu-l voi schimba prea curând... :) 

Posted

Nume vechi: V.Cristi

Nume dorit: Quentin

Motiv: Acesta este noul meu nickname pe care-l folosesc de ceva vreme, și nu-l voi schimba prea curând... :) 

Salut,

Doua posturi mai sus admin - ul comunitatii, gaby, a a afirmat ca nu mai este de acord cu schimbarea numelui de utilizator.

Posted

@Larry: accept in continuare schimbarile numelor de utilizator, Insa ma refer la cele decente si cu un motiv intameiat.

"Schimba-mi numele din Alex in A l e x" mi se pare o aberatie.

Scuze. Nu am vazut postul tau din trecut, decat cel anterior, de mai sus.

Am crezut ca e valabil pentru toate schimbarile de nume.......

Cat despre aceasta aberatie....asa e, si eu cred la fel.......

Posted

@Larry: accept in continuare schimbarile numelor de utilizator, Insa ma refer la cele decente si cu un motiv intameiat.

"Schimba-mi numele din Alex in A l e x" mi se pare o aberatie.

Gaby,mai bine n-ai mai tolera deloc schimbarea de nume...

• Moderators
Posted

Şi-l schimbă din setările contului şi gata.. fără bla bla bla-uri pe topicul ăsta. În plus o să apară pe profilul lui ce nume avea înainte, nu mai trb să cauţi aici, etc.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Aș dorii să-mi schimb numele în Artick, nu mai folosesc acest nume și sincer nu prea mi se zice ” Marian ” în realitate, și.. nu e nici destul de „ frumos ” . :-?? 

ECILA.RO gaming network

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Aș dori și eu schimbarea numelui în Vlăduț Sandu, dacă se poate. Încerc să cam „get rid off the old nick”. Nu că mi se pare vechi, numele îl folosesc și acum, doar că prefer mai mult să mă știe lumea după numele propriu, nu după cum mă numesc eu prin jocuri sau mai știu eu ce.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.