Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chestia cu o litera asa una asa am spus-o din curiozitate. Dar acum pe bune vreau sa imi schimb numele in Buffy (de la Bufnita) Si acum motivul :Claudyx il am din cls a 6-a tocmai de cand stateam ca dispreratul pana la ora 4 AM (recordul meu :D) la PC si vb cu un coleg din cls si nu ne gaseam un nume de CS si na ca am gasit Claudyx&Yulyx ( Nu radeti eram copii :)) ) Si am mi-a placut pana acum ceva vreme... [PS: Si sa nu intrebati de ce "Bufnita" pentru ca e evident :))]

Edit: Inca nu schimba numele te rog.

Posted

Cand am spus daca avem voie cu nume o litera asa una asa ma refeream sa fie asa numele: BuFnITZa :->

Arata bine ?

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Gaby, eu zic ca cei care isi schimba numele sa scrie in semnatura: "Nick vechi: ..." macar pentru un timp mai indelungat. Daca intr-un topic de exemplu, pe unul il chema pastrama si si-a schimbat numele in pateu, si cineva ca sa il citeze nu mai foloseste codul pentru citat, ci scrie @pastrama, iar numele lui a fost schimbat ulterior in pateu, lumea o sa fie cam derutata ...

Guest miniclip
Posted

miniclip -> Celest

Da, am luat la cunostinta faptul ca mi se va schimba numele din miniclip in Celest

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.