gaby Posted October 16, 2014 Author Report Posted October 16, 2014 Andrei, ramai la acest nume, deocamdata. Terrow, Bogdan cu punct la sfarsit? Cel fara punct este deja inregistrat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Furious Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 vreau si eu schimbat! Acum am numele "Maxx_Romania" si vreau sa il schimb in "Nitro" deoarce acesta e vechi si l-am mai vazut pe alte comunitati.
gaby Posted October 20, 2014 Author Report Posted October 20, 2014 Maxx_Romania esti de acum Nitro. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+iMaster Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Saluut Vreau si eu schimbarea numelui din why in iMaster .
gaby Posted October 31, 2014 Author Report Posted October 31, 2014 Done. Why esti de acum iMaster. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
mundy. Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Sau, doresc numele schimbat in mundy. w w w . e l i t e r o m a n i a . c o m Recrutăm servere de orice tip . Oferim: - DNS gratuit. - Categorii personalizate pentru fiecare server. - Moderator la secțiunea serverului dvs. - Ajutor în privința serverului, la partea tehnică. - Dacă este server de CS, veți primi lunar câte un boost de la gt.rs.
gaby Posted November 2, 2014 Author Report Posted November 2, 2014 Terrow esti de acum mundy. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Furious Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Salut, Doresc sa imi schimb numele din "Nitro" in "Rock". Mersi.
gaby Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 Ti-ai schimbat numele in octombrie. Hai sa nu il schimbam excesiv, si fara motive intemeiate. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Andrei D. Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Vreau sa imi schimb numele din Andy Bhaa in Chinezu` sau in Chinezu. daca nu se poate primul.
Alexandru C. Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 As vrea sa imi schimbati numele , am acest nick pentru ca ma-m inregistrat cu facebook si nu imi place. Va rog sa il inlocuiti cu KronoS a lot of bla bla bla...
gaby Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Andy Bhaa esti de acum Chinezu`. Alex Alx esti de acum KronoS. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 As vrea sa il schimb iar din motiv personal : Shobo a lot of bla bla bla...
gaby Posted December 22, 2014 Author Report Posted December 22, 2014 Deja se face abuz, iar asta nu este rolul acestui topic. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Vreau sa va spun de la inceput ca nu vor fi admise cererile abuzive (de 3 ori pe zi/saptamana/luna) Doar o data am facut pana acum. a lot of bla bla bla...
gaby Posted December 22, 2014 Author Report Posted December 22, 2014 E a doua oara luna asta. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+paKy* Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Nu mai cereti excesiv de des schimbarea numelui! De ce? 1. Toti o sa va stie cu un nume si cand o sa aiba nevoie de voi nu o sa stie de unde sa va ia. 2. Nici voi nu o sa va mai stiti numele de LOG ON.
+Raziel Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 Schimbati-i si numele lui Paky in Amuzantu007. Si pe al meu in $..$_R4Z|3L_€..€. 1
AngrY Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Aş dori să-mi schimb numele din eXaNdeR în AngrY, dacă se poate! Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay
gaby Posted December 27, 2014 Author Report Posted December 27, 2014 eXaNdeR esti de acum AngrY. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+th3#afk Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 As dori si eu schimbarea numelui in th3#afk . Motiv : m am inregistrat de pe facebook si apare acel nume . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
gaby Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 @Shadow2 => AndroidV8 @gabytzuspecial => th3#afk Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+duL @ Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Nume actual: DulghY# Numele dorit: duL @ Precizare: doresc schimbarea si pentru log in name-ul. Motiv: DulghY este numele vechi , si pe mai toate comunităţile (+a mea) am duL @ daina mucles daina deles
+duL @ Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Nu mai pot da edit,doresc sa mentionez,daca se poate,punerea de member title »» Nume vechi: DulghY# daina mucles daina deles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now