Jump to content

Problema Mybb - Daca Schimb Limba Nu Se Vad Butoanele

Go to solution Solved by Courage,

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am o problemă pe un forum MyBB.

Am pus o temă nouă (The Cure) deoarece aia default mi se părea prea ... clasică.

Pe limba engleză, butoanele se văd aşa:

SfxT6.png

Însă pe limba română ...

0kKAS.png

Imaginile butoanelor din limba română le am, dar: cum le pot instala pe forum?

• Moderators
Posted

folderul in care e tema pe limba engleza nu are link-uri facute catre imaginile respective. Sau are, dar imaginile nu sunt in locatia respectiva.

din cate stiu eu trebuie sa intrii pe ftp si sa copiezi imaginile in folderul cu limba engleza.

Posted

Iata instructiunile de instalare a limbii romane pe MyBB:

1.Deschide programul tău FTP și conectează-te la server.

2.Navighează cu programul tău FTP la directorul în care ai instalat MyBB pe serverul tău.

3.Navighează la directorul intitulat inc și de acolo la directorul languages, localizat în acest dosar (inc). În directorul languages ar trebui să vezi un subdirector numit english și un fișier intitulat english.php.

4.Copiază fișierul romanian.php în acest director de pe server. Ar trebui să apară ulterior în directorul languages.

5.Apoi, copiază directorul numit romanian din calculatorul tău în directorul languages de pe server.

6.Acum întoarce-te în programul FTP la directorul principal de instalare MyBB.

7.De aici navighează la subdirectorul images de pe server. În acest dosar images ar trebui să observi un subdirector intitulat english.

8.După aceea navighează la subdirectorul images din calculatorul tău. Vei vedea un director numit romanian aici.

9.Copiază dosarul numit romanian (localizat în subdirectorul images) din calculatorul tău în directorul images de pe server. Fișierele closed.gif, newreply.gif, newthread.gif, postbit_delete.gif, postbit_edit.gif, postbit_email.gif, postbit_find.gif, postbit_pm.gif, postbit_profile.gif, postbit_quote.gif, postbit_report.gif și postbit_www.gif sunt localizate în acest dosar numit romanian.

10.După aceea navighează cu programul FTP la directorul images de pe server, apoi în subdirectorul groupimages. În dosarul groupimages ar trebui să observi un director english.

11.Navighează în directorul images apoi în subdirectorul groupimages la tine pe calculator. Vei observa un dosar numit romanian.

12.Copiază directorul romanian (din subdirectorul groupimages) de pe calculatorul tau în directorul groupimages de pe server. Fișierele team-administrator.gif, team-designer.gif, team-developer.gif, team-management.gif, team-mod.gif, team-supermod.gif, team-support.gif și team-tester.gif sunt localizate în dosarul romanian.

În acest moment ai încărcat toate fișierele necesare pe server. Citește paragrafele de mai jos pentru a vedea cum poți folosi Româna pe forumul tău.

Dupa încarcarea fișierelor necesare poți utiliza traducerea în Română a copiei tale MyBB. Vom vorbi în continuare despre cum să utilizăm traducerea în Română pentru interfața forumului, pentru interfața de administrare și cum putem seta Româna ca limbă standard (implicită) pentru forum. Aceasta va fi folosită de vizitatori și utilizatorii care nu au optat pentru alt pachet.

■ Pentru a utiliza limba Română în interfața forumului, utilizatorul trebuie să meargă la Panou Utilizator și să aleagă Modifică Opțiuni. Apoi, poate selecta Română ca "Limba Forumului" din secțiunea "Alte opțiuni".

■ Pentru a seta limba Română ca limbă implicită pentru forumul tău, un administrator trebuie să mearga în Panou Administrator. De acolo trebuie să selecteze secțiunea Configuration. Îî va aparea setul "General Configuration" la începutul listei de setări. De aici, poate selecta limba Româmă ca "Default language" și să salveze modificările.

■ Pentru a folosi limba Română în interfața pentru administrare, un adminitrator trebuie să mearga în Panou Administrator. De acolo trebuie să selecteze secțiunea Configuration. La sfârșitul listei va vedea grupul de setări "Control Panel Preferences (Global)" pe care trebuie să îl selecteze. Apoi, trebuie să selecteze Română sub "Control Panel Language" și să salveze modificările.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
  • Solution
Posted

Mi-am dat seama smile.gif.

Eu umblam prin tema default, unde apar butoanele.

Acum umblu prin tema folosită (The Cure) şi le selectez de acolo.

Mersi mult.

P.S. Cu instalarea limbii române întrebaţi-l pe gabryel. El s-a ocupat cu asta.

12-09-2012, 16:06: OK, întâmpin iar problema.

În File Zilla, folderul temei folosite, găsesc numai limba "English", însă romainian niciunde sad.gif.

Later Edit: cand am primit tema, erau fisiere care trebuiau urcate sin in file zilla. Le-am "dublat", copiind astfel butoanele sa fie buna si pentru limba romana.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.