Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, as vrea sa stiu si eu o placa video buna pentru jocurile noi care vor aparea . Vreau sa-mi cumpar un laptop acesta are placa video : GeForce GT610M 1GB. Este buna pentru jocurile din viitorul apropiat ?:D

P.S: Sper ca am postat unde trebuie:).

Multumesc Anticipat.

Posted

As putea sa-mi iau si PC dar nu prea as vrea . DC? Deoarece sunt mult prea multe fire. Iar cu laptopu' il pot lua dupa mine oriunde..Deci sa inteleg ca aceea placa n-ar rezista la jocurile viitoare?!

• Moderators
Posted

Nu.

Ia un PC. Aşa eram şi eu la început, că nu ştiam ce să aleg dintre PC şi laptop, dar am mers pe PC. Când oboseşte, pot face upgrade la placa video sau la procesor, etc. Pe când la laptop, procesorul extrem de greu se upgradează şi plăteşti enorm de mult, placa video, nimic.

Laptop îmi iau la facultate.

Plus de asta: sunt fragile: le trebuie o răcire corectă, trebuie curăţate des de praf, le scapi jos, adio, etc.

Aşadar, ce buget ai?

Posted

Am inteles. Va multumesc pentru raspunsuri . Pana la urma o sa-mi iau tot laptop si o sa ma multumesc cu jocurile care imi vor merge. Deocamdata imi merg toate jocurile existente.. + cateva din cele care vor aparea. Va multumesc inca odata . Puteti da t/c .

• Moderators
Posted

Cu 2500 lei iti poti lua un laptop cu i5 si 2Gb Video :)

Degeaba are 2 gigi. Dacă placa e slabă, nu-l vor ajuta deloc.

Deci ce buget ai?

• Moderators
Posted

Eu l-aş lua fără să mă gândesc :)).

- procesorul e din cea mai nouă generaţie scoasă de intel

- deşi e Acer, laptopul e fiabil. Carcasă de metal, seria V3. nimic de reproşat

- nVidia GT 650M. Placă video apărută anul acesta. Dă cu curu de pământ cu 610M

- ai 2 spaţii de stocare, deci poţi pune şi SSD.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.