Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am rezolvat. Am pus pasta la procesor , si l-am curatat de praf, rezultat : FPS in jocuri de la 10 cum era inainte, la 50-100 constant , nu mai face zgomot deloc,parca nici nu e in camera, muuulte jocuri la care inainte doar visam merg perfect. Multumesc pentru raspunsuri ! Bafta

Apropo, temperatura procesorului inainte era 70-80 , acum e 30-40 maxim.

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Mai sa fie... Am mai tinut si eu calculatorul nespalat pana mirosea a canal, dar parca nu se imbunatateau performantele de la atata lucru. Ia ca maine il curat sa devina Core i10 :))

Posted

Pai al meu nu avea pasta, si din cauza ca se incalzea foarte tare procesorul imi scadea fps'u ca dracu'.

p.s m-am mirat si eu cand am vazut cum merg unele jocuri, fata de cum mergeau inainte. Gen dota2, inainte doar visam la el :)

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Interesant ca nu ti se bloca. Asta inseamna ca temperatura era la limita limitelor de intrare in protectie sau desincronizare.

Totusi ai avut noroc, se putea si mai rau. :)

• Moderators
Posted

Avea pasta, mai mult ca sigur. sau aveai tu o racire incredibila inauntru. Pai fara pasta nu ii trebuie mult sa ajunga la >90. Era putina pasta, dar era veche :D

E bine ca acum iti merge. Stii si care a fost cauza, iar pe viitor mia mult ca sigur n-o sa ti se intample :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.