Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

E prea penal!

http://www.220.ro/emisiuni-tv/Cheloo-Ii-Face-Praf-Pe-Concurentii-De-La-X-Factor/wbYCXVBZ2K/?utm_source=Newsletter__Newsletter_220.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_73222

O să mă uit la Xfactor numai pentru el!

Extras:

Nu-i nevoie sa te fac varză, pentru ca eşti varză!

Mai bine îmi pun viitorii copii să se uite obsesiv la filme p***o decât să te trec cu chestia asta

=)) =)) =))

• Moderators
Posted

E prea penal... e MEDIA!! Si eu as fi traficant de droguri si arme daca as fi platit sa apar la TV. Nu contest ca e ceva diferit fata de altii din "juriu".. sau ce-or fi.. dar.. e totul un act.

Posted

Asta asa-i, dar nici in realitate nu e mai breaz. Am fost la preselectiile editiei trecute din Iasi/Romanes au talent... ne puneau sa aplaudam la comanda, sa radem, sa huiduim... GAY AS SHIT.

Ne-au dat afara pe la jumatatea programului pentru ca eram pe jos de ras, fara voie :)).

fWy1P.gif

Posted

Nu ma mai uit.. si concursurile astea sunt aranjate. Trimit foarte multi prosti si elimina din faze de inceput sau pe parcurs voci extraordinare. Spre exemplu o fosta colega de la chitara. In viata mea n-am mai auzit o voce asa sus si aici sper ca nu gresesc ca o compar cu vocea lui Trestariu. A fost devreme eliminata. In schimb am aflat ca e bataie la propriu.

• Moderators
Posted

Nu ma mai uit.. si concursurile astea sunt aranjate.

Şi ce trebuia? Să vină la Românii au Talent numai cântăreţi?

Posted

Vezi tu Alex... sunt multe fete/femei care ating acutele, dar se mai tine cont si de alti parametrii vocali. Nu contest talentul prietenei tale, dar daca nu auzim un material nu ne putem da cu parerea. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.