Jump to content

Ecranul Se Face Negru Cand Intru Intr-Un Joc

Recommended Posts

Salut am o problema la monitor!

Recent am downloadat un joc care se numeste Commandos Strike Force.Are cam 8 Gb si am jucat cat am jucat pana intr-o zi cand am intrat in el si ecranul era negru.Ciudat este ca muzica inca se auzea si butoanele de ex Start.Deci eram ca si un orb.Imi spuneti va rog ce sa fac la el ca sa merga din nou ca l-am instalat de vreo 3 ori si tot nu merge.

Acest lucru s-a intamplat inainte sa am virusi in PC!! :-?:-?

Sau crackul e prost facut si a busit vreun fisier, un config, un ceva. (configurile nu se sterg dupa reinstalare neaparat).

Incearca alta varianta sau sa stergi tot ce gasesti prin comp, ce are legatura cu jocul.

Totusi, mai plauzibila e opinia lui Raziel.

love is a verb
Love is a doing word

Acest lucru s-a intamplat inainte sa am virusi in PC!! :-?:-?

Ce nu este clar in propozitia asta!!!????

Se pusese problema de vechimea driverului, nu de altceva.

Daca te-ai uitat si prin celalalt topic al lui, e clar ca are calculatorul praf (pe partea soft cel putin).

Nu am eu Windows 8 si nici calculator cu 4Gb Ram Si cu 1Tb memorie da asta nu inseamna ca PC este praf!! :2a:

Ii infectat de virusi si maine(asta insemnand Sambata)il repar si atunci vreau sa vad daca jocul merge!

Stiti sunt chiar curios ca voi ati zis ca nu merge din cauza Windowsului si ca este PC praf!! :partytime2::friends:

Daca cineva a zis ca "pc-ul e praf" nu s-a referit la partea hardware, te asigur de asta. Doar din punct de vedere software.

PS: inainte sa stii tu ca ai virusi nu inseamna ca nu ai avut virusi pana atunci ,sau ca windowsul era bun sau busit.

Logic ca nu am avut virusi deoarece atunci am instalat Antivirusul si L-am curatat de cei 5 pe care i-am avut! :-h:yes: :yes:

Copile esti varza. Sti cei ala virus macar? Asa de curiozitate.

Ma bucur ca ai dezinfectat compu. Insa nu ti seama de niste lucruri: Antivirusu e posibil sa mai rateze vreun virus deasta. (ca fapt divers, zilele astea un antivirus a primit un update, in care isi detecta utilitarul de update ca si virus, asa ca il stergea :)) funny sh*t is funny )

Pe langa asta, virusu ala odata sters, modificarile facute de el nu dispar ca prin minune. Ele raman acolo. Deci daca tu ai avut un virus care tia modificat niste registrii, tia sters niste fisiere..astea nu o sa apara ca prin minune.

Si pe langa asta, orice sistem de operare, cu timpul, se face praf. (daca e folosit ma refer, nu daca pui hardu undeva si te uiti la el)

• Upvote 2

love is a verb
Love is a doing word

Ma bucur ca ai dezinfectat compu. Insa nu ti seama de niste lucruri: Antivirusu e posibil sa mai rateze vreun virus deasta. (ca fapt divers, zilele astea un antivirus a primit un update, in care isi detecta utilitarul de update ca si virus, asa ca il stergea :)) funny sh*t is funny )

Pe langa asta, virusu ala odata sters, modificarile facute de el nu dispar ca prin minune. Ele raman acolo. Deci daca tu ai avut un virus care tia modificat niste registrii, tia sters niste fisiere..astea nu o sa apara ca prin minune.

Bai "inteligentule".Nu am facut la scoala informatica si nu prea ma intereseaza asa ca fiecare om cu alegerea lui!!

Eu am vrut sa vada daca ma puteti ajuta sa imi repar Jocul nu sa ma jigniti!!!!!

Bai "inteligentule".Nu am facut la scoala informatica si nu prea ma intereseaza asa ca fiecare om cu alegerea lui!!

Eu am vrut sa vada daca ma puteti ajuta sa imi repar Jocul nu sa ma jigniti!!!!!

Deci pe toate topicurile deschise de mine inafara de unul, cate unu din voi se crede inteligent si baga pe insulte!! :superstition::yes: :yes:

Si pe langa asta, orice sistem de operare, cu timpul, se face praf. (daca e folosit ma refer, nu daca pui hardu undeva si te uiti la el)

Ce prost am fost ca ti-am dat +!! Am crezut ca esti de treaba ca Dan!! :((:-h :-h

• Upvote 1
  • Downvote 1

eh, i give up. Am incercat si eu sa ajut cum pot. Reputatia negativa a fost ca iai dat lu raziel - cand el tia dat un sfat bun.

Bloody prima donna

:)I-am scazut reputatia lui Raziel numai cu 1 si i-am dat si + Nu SE VEDE BINE?! :bag::-?:-? Dar tu trebuia sa imi scazi cu 4 nu?! pe langa ca am avut 0.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.