Jump to content

Program De Editat / Adaugat Efecte In Filmulete!?

Recommended Posts

Posted

Salut!

Am vazut pe internet pe ceva site un video in care era modificat alt videoclip cu ceva program.

Smecherii ce au lucrat cu programul au filmat sub bara de sus si astfel nu s-a vazut numele programului.Cu acel program poti creea fulgere din maini dinozauri(fara gluma) si tot felu de explozii si efecte super tari.Am cautat pe internet si inca nici un rezultat:(( asa ca ma intrebam daca ma puteti ajuta. :-?:-? Uitati un exemplu de program de acela:

daca gasiti alceva si fara bani sau macar trial anuntati-ma URGENT va rog!! :) :) :)

• Moderators
Posted

Pai... programul e "iMovie 11"

Scrie in titlu, si tanti din video spune ce program foloseste. Si e tutorial, iti spune ce si cum sa faci.

Doar ca, tanti lucreaza pe macOS.

Pentru Windows, poti incerca AfterEffects de la Adobe. E free trial pe site-ul de la adobe(dar cred ca merge doar pe x64).

• Upvote 1
Posted

Si totusi, tu ce vrei? Cheetah 3D e program de modeling, nu de editare video. O copie ieftina a lui Cinema4D, pentru autisti.

Vezi

Program de modelare filme ca am folie de aceea verde!Ceva sugestii?!----> :yes:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

In loc sa te iei de forma pluralului "topic" ca sa pari si tu mai citit, te-ai luat de un amarat de typo.

Nu stiu daca tot tie ti-am mai spus, dar iti recomand sa-ti faci ordine in ganduri si sa ne lamuresti odata ce vrei.

Ce modelare filme si ce folie verde ? Ai tras ceva cu folia aia inainte sa postezi ?

Apuca-te de modelare in lut sa intelegi ca un program de modeling 3D pe calculator face acelasi lucru, dar fara sa te murdaresti pe maini.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

In loc sa te iei de forma pluralului "topic" ca sa pari si tu mai citit, te-ai luat de un amarat de typo.

Nu stiu daca tot tie ti-am mai spus, dar iti recomand sa-ti faci ordine in ganduri si sa ne lamuresti odata ce vrei.

Ce modelare filme si ce folie verde ? Ai tras ceva cu folia aia inainte sa postezi ?

Apuca-te de modelare in lut sa intelegi ca un program de modeling 3D pe calculator face acelasi lucru, dar fara sa te murdaresti pe maini.

Deci sa imi bag piciorul ca aici cum zice omul ceva gresit sariti toti pe el!!

Vai si amar!Si cum crezi tu ca cu lutul faci film??!Doamne ce oameni!

Pe aceasta tema nu o sa mai discut cu voi ca vad ca n-am cu cine!!!!!!! [-x [-x :bag::yes: :yes:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Nu e vina noastra ca nu intelegi absolut nimic din ce ti se spune.

Deci ce vrei: modelare 3D, editare de filme, editare de poze, efecte vizuale ?

modelare 3D, editare de filme, efecte vizuale--->Toate acestea chiar daca sunt programe diferite! :good: :good: :yes: :yes:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.