Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vroiam niste sfaturi despre iubire, dar se pare ca nu e nici un "profesor" online pe-acolo. :)

Ha!Ha! :P

1. Se încarcă greu :(.

2. Pare aşa ... pueril

3. Nu ştiu.

Logic daca nu este facut cu bani!+Lucram la el mai inainte!!!!!! >:P:yes: :yes:

Ce te face sa crezi ca e pueril!? :-?:-?

Posted

Daca-l faci pentru tine, despre ce bani vorbesti ?

Pai cu bani poti avea mai multe optiuni la site si mai multe widgeturi!! :))

"Ce te face sa crezi ca e pueril!?" - pare aşa ... nu ştiu cum să-ţi zic .

LOL :download: Da-mi un motiv! Nu poti spune ca un lucru este intr-un fel daca nu ai nici un motiv pentru descriere! :|

Posted

Da-mi un motiv! Nu poti spune ca un lucru este intr-un fel daca nu ai nici un motiv pentru descriere! :|

iti dau eu motive, dar fara suparare:

-primul lucru care sare in ochi e albastrul deschis care nu prea merge de nici un fel cu verdele de fundal... plus ca albastrul ala pare foarte low quality fata de verdele ala de fundal mai high quality

- cercurile alea galbene ce-ti sar in ochi cand treci peste linkuri sunt cam aiurea si nu se leaga de fundal si tot low quality par.

- alte culori din widgeturi care fac sa para ca plutesc si nu se asorteaza cu fundalul si restul siteului.

Nu ma intelege gresit dar mai ai de lucru. Oricum e un inceput destul de ok

• Upvote 1
Posted

De Joomla, Drupal sau Wordpress ai auzit ?

Parerile sunt personale, dar aici sunt de acord cu Courage.

Cele enumerate de mine sunt mult mai placute ochiului chiar si imediat dupa instalare.

Posted

De Joomla, Drupal sau Wordpress ai auzit ?

Parerile sunt personale, dar aici sunt de acord cu Courage.

Cele enumerate de mine sunt mult mai placute ochiului chiar si imediat dupa instalare.

Nu, nu am auzit de ele, multumesc ca mi-ai zis! :yes: :yes:

iti dau eu motive, dar fara suparare:

-primul lucru care sare in ochi e albastrul deschis care nu prea merge de nici un fel cu verdele de fundal... plus ca albastrul ala pare foarte low quality fata de verdele ala de fundal mai high quality

- cercurile alea galbene ce-ti sar in ochi cand treci peste linkuri sunt cam aiurea si nu se leaga de fundal si tot low quality par.

- alte culori din widgeturi care fac sa para ca plutesc si nu se asorteaza cu fundalul si restul siteului.

Nu ma intelege gresit dar mai ai de lucru. Oricum e un inceput destul de ok

Multumesc!! :good: :good:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.