Jump to content

Cum Arata Iphone 5 Pe Interior ? - Review


gaby

Recommended Posts

Daca nu ati auzit de iFixit, aflati ca acestia reusesc sa faca bucati cele mai complexe si scumpe gadget-uri de pe piata. Astfel, dupa cum veti putea vedea si in review-ul vide de mai jos, iPhone 5 este mai usor de dezmembrat decat predecesorul sau, dar nu este neaparat mai usor de reparat decat acesta, multe dintre componente fiind inghesuite pe aceeasi placa, fapt care complica un pic procesul de depanare. Pe de alta parte, noul iPhone este ceva mai rezistent decat iPhone 4 sau 4S, acest lucru datorandu-se inlocuirii capacului de sticla cu cel din aluminiu. Haideti sa vedem mai exact despre ce este vorba:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

iPhone 5 este mai usor de dezmembrat decat predecesorul sau

Mereu am fost fascinat de increderea pe care Apple a oferit-o carcasei si a aparatului in sine, fara teama de a se bloca asa cum o faceau vechile telefoane. faptul ca acum este mult mai usor de dezmembrat, nu ma face sa cred decat ca o sa fim nevoiti sa facem asta mai des. "S-a blocat, dai cu capacu jos, scoti bateria si a mers"...

Dumitrescu Mircea,

Consultant IT

www.pisica.it

Link to comment
Share on other sites

Tot pe aceasta tema, as vrea sa va prezint o analiza in detaliu, precum si o serie de imagini realizate de celebra echipa de la iFixit, care a pus telefonul sub lentila unui microscop electronic: http://www.ifixit.com/Teardown/Apple-A6-Teardown/10528/2

Potrivit acestora, avem in sfarsit raspunsuri precise referitoare la configuratia noului chip, producator, precum si detalii despre memorie.

Surprinzator sau nu, noul chip A6 din iPhone 5, cu seria APL0598, este fabricat de Samsung pe tehnologia de 32nm, potrivit iFixit. Vorbim despre un dual core ARM cu trei nuclee grafice PowerVR, si chiar daca procesorul este prouds de Samsung, designul acestuia este realizat de inginerii Apple, optimizarea aducand un plus de performanta si eficienta energetica.

Analiza interna a mai descoperit un chip audio Apple 338S1077 Cirrus, un modul Wi-Fi Murata 339S0171, precum si un modem Qualcomm MDM9615 LTE.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.