Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stiu ca sunt o gramada de discutii cu hostinguri free, dar vreau ceva extrem de bun si serios care sa ofere full acces si fara reclame. Nu imi trebuie mai mult de 100 de mega. Ceva pareri/idei?

• Moderators
Posted

Stiu ca sunt o gramada de discutii cu hostinguri free, dar vreau ceva extrem de bun si serios care sa ofere full acces si fara reclame.

free, extrem de bun şi serior?

Nu găseşti.

Posted

Ca am facut un site si pana acum nu are 2-3 mega si n-are rost ma gandesc sa cumpar host de 1gb de la smart-hosting... bine daca adaug poze poate mai creste putin dar nu cu mult.

Posted (edited)

unu serios gen smart-hosting numai sa dea gratuit spatiu vreo 100 de mega daca iei domeniu .ro de la ei

Apropo, daca aveti ceva cupon de reducere sau pot obtine cumva vreo reducere la smart-hosting please help me

Edited by alex008
  • Moderators
Posted

Măi, nici tu nu ştii ce vrei de la viaţa ta. :))

Adică, ai multe pretenţii.

la smart hosting trebuie minim cel de 4 euro pentu cupon

Posted

Măi, nici tu nu ştii ce vrei de la viaţa ta. :))

Adică, ai multe pretenţii.

la smart hosting trebuie minim cel de 4 euro pentu cupon

un domeniu .ro e vreo 30 de euro + hostingu inca vreo 10-12 + tva ajunge la mult peste 4 euro... ma gandesc ca cuponul se pune pe toata comanda

• Moderators
Posted

Nu. Am trimis email la ei şi trebuie minim pachetul acela, de vreo 4 euro.

Buna ziua,

Va multumim poentru contact.

Codurile promotionale se ofera la gazduire de minumum 1 an si de la pachetul Smart Gold in sus!

• 2 weeks later...
Posted

s-ar putea sa fi gasit ceea ce cautam...

http://www.nanohost.biz/shared.html

Starter

site-uri cu 5.000 vizitatori

Gazduiesti 10 domenii

10GB Spatiu HDD

Trafic necontorizat

Nginx - protectie flood

zPanel Powered

99.80% Uptime Garantat

PHP, CGI, Perl, JavaScript, SSI & MySQL Support

€ 0

FREE

Baietii astia se pare ca nu sunt prea iubiti, cel putin pt serviciile platite

http://www.infohost.ro/nanohost-biz/

• Moderators
Posted

Am luat teapa mare… E firma fantoma, a facut ceva magarii pe serveree primite in chirie, si i s-a inchis accesul. Banii i-a luat, la telefon cand a raspuns, a inchis imediat cand l-am intrebat de ce e site-ul picat. Acu am vazut ca mi-a luat automat 1 euro de pe paypal… Pt un serviciu care nu mai exista…

Cel mai slab host din cate au existat, Aveti site-ul down de cateva zile , nu ati trimit un e-mail nimic ,Slabi de tot mi-ai oprit si banii. Ce sa zic , mi-ati dat baza de date la un site corupta , imi vine sa ma injura , dar ma abtin !

host de rahat daca dati un ban dati pe ceva bun

P.S. Vad ca ai editat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.