Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara, astazi in timp ce faceam cumparaturile am observat in hypermarket-ul unde eram un Router Wireless TP Link care mi s-a parut interesant.

Cum de mult doresc sa pot avea internet wireless si pe telefon, ma gandeam sa achizitionez router-ul acela (sau altul), insa, inainte de asta as avea o intrebare: daca achiztionez router-ul, firul de retea care imi intra acum in placa de retea banuiesc ca va trebui bagat in router, nu ?

Calculatorul meu nu are o placa de retea care sa capteze wireless, ci este o placa de retea normala. Daca firul de la ISP intra in Router, pot conecta router-ul la calculator prin fir LAN, si in acelasi timp router-ul sa poata emite si wireless?

Sper sa fi inteles ce am vrut sa zic :-s.

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

1. NU din hypermarket (nu ştiu de ce, dar nu).

2. Sunt zeci de routere TP Link.

3. Ce buget ai?

4. DA, poţi avea şi wireless, şi net la PC prin cablu.

• Upvote 1
Posted

150-200 lei :-?

Nu ma intereseaza atat de mult o recomandare pe cat ma intereseaza procedura prin care pot face conexiunea :D. Poti sa detaliezi putin mai mult punctul 4?

Fir UTP in router -> fir UTP in placa de retea (normala) a pc-ului -> internetul imi va functiona pe PC -> pot avea si wireless pe telefon de la router in acelasi timp in care si PC-ul are acces la internet

Este corecta "schema" de mai sus?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

asa e si la mine. am luat cea mai ieftina chestie dintrun hypermarket (nu se mai gaseste in magazine de specialitate, it's that old), si am semnal si in fundu buzii. Nu pica, nu nimic.

Asta e experienta mea, nu zic 100% ca asa va fi si la tine, da nu vad de ce nu..

love is a verb
Love is a doing word

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Am luat un D-link DIR 600. Am 4 camere acasa, apartamentul este relativ lung, si am semnal dintr-un colt in altul (routerul este intr-o parte a apartamentului, si in partea opusa, am semnal 2 linii, este suficient, si pentru ca nu am mai multe conexiuni, merge perfect pe telefon).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.