Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

O doamne, a mai spus gaby de 1000000 de ori, si citez: "Sa vad intai ca sunt destulde topicuri/postari/activitate pentru ideea ta si atunci o sa creez categorie separata"

Tie iti place sa agiti spiritele si sa faci postari, esti post si rank hunter, doar asta urmaresti. Cunostintele tale sunt minime si te dai pe softpedia sau pe mai stiu eu ce forumuri de unde iei aceste zise benchmark-uri si vrei sa le imparti cu noi. Partea nasoala e ca tu nu inteleg nimic din ce se intampla, tu oricum nu o sa accepti daca cineva zice ca nu procesorul ala e mai bun, chiar daca tie in benchmark-ul pe care l-ai gasit , e mai slab, si tu o sa continui sa crezi ca doar ce stii si ce gasesti tu pe net, e bun, indiferent de parerile altora. Au intrat 3-4 persoane in acest topic si ti-au spus ca nu e o idee buna, si tu ai continuat sa raspunzi cu "zici tu.. sa vedem ce zic altii" , E clar ca nu poti accepta un raspuns negativ, si defapt il astepti pe gaby sa vezi ce decide. Chestia asta se rezolva foarte rapid printr-un mesaj privat , direct lui gaby. Dar tu ai postat pe forum, ceea ce imi confirma ca esti un post hunter.

Pune-ti benchmark-urile alea la categoria Review-uri hardware/software, e asa de greu ? numai tu nu vezi solutia de postare, doar ca sa-ti sustii ideile tale si sa te bagi ca miezu-n macaroana.

PS: gaby a postat in timp ce scriam eu... delete this

Posted

O doamne, a mai spus gaby de 1000000 de ori, si citez: "Sa vad intai ca sunt destulde topicuri/postari/activitate pentru ideea ta si atunci o sa creez categorie separata"

Tie iti place sa agiti spiritele si sa faci postari, esti post si rank hunter, doar asta urmaresti. Cunostintele tale sunt minime si te dai pe softpedia sau pe mai stiu eu ce forumuri de unde iei aceste zise benchmark-uri si vrei sa le imparti cu noi. Partea nasoala e ca tu nu inteleg nimic din ce se intampla, tu oricum nu o sa accepti daca cineva zice ca nu procesorul ala e mai bun, chiar daca tie in benchmark-ul pe care l-ai gasit , e mai slab, si tu o sa continui sa crezi ca doar ce stii si ce gasesti tu pe net, e bun, indiferent de parerile altora. Au intrat 3-4 persoane in acest topic si ti-au spus ca nu e o idee buna, si tu ai continuat sa raspunzi cu "zici tu.. sa vedem ce zic altii" , E clar ca nu poti accepta un raspuns negativ, si defapt il astepti pe gaby sa vezi ce decide. Chestia asta se rezolva foarte rapid printr-un mesaj privat , direct lui gaby. Dar tu ai postat pe forum, ceea ce imi confirma ca esti un post hunter.

Pune-ti benchmark-urile alea la categoria Review-uri hardware/software, e asa de greu ? numai tu nu vezi solutia de postare, doar ca sa-ti sustii ideile tale si sa te bagi ca miezu-n macaroana.

PS: gaby a postat in timp ce scriam eu... delete this

nu-l stegeti! subscriu la ce a zis Dan

later edit: nu inteleg de ce ai facut topic nou cand deja exista unu clar cu sugestii...

De cand ai venit tu pe forum tot intr-o contradictie si cearta am fost. Pana sa apari tu nu stiu sa ne fi certat cu ceva.

Om fi noi mai prosti ca tine, dar micule Einstein, nu tu comanzi aici oricat de moderator ai fost tu odata pe aici.

Eu chiar nu reusesc sa inteleg de ce nu-ti faci tu forumu cum vrei ca tot ziceai ca ti-ai facut site/forum...

• Moderators
Posted

Chestia asta se rezolva foarte rapid printr-un mesaj privat , direct lui gaby. Dar tu ai postat pe forum, ceea ce imi confirma ca esti un post hunter.

Hai să o luăm clar şi răspicat: îi trimit PM lui gaby numai când am chestii la care NUMAI EL îmi poate răspunde, iar ceilalţi nu au nicio treabă. Adică dacă ar pune de exemplu gabryel un topic îmi care îmi cere nush ce temă, cine poate răspunde înafară de mine?

Şi la descrierea categoriei scrie mare: "Anunturi administrative, raportari bug-uri, precum si parerile sau ideile dumneavoastra pentru imbunatatirea forumului."

Stimate domn user, hai să facem o analiză întreagă a discuţiilor postate în acest topic: eu am postat un topic în care aveam o idee. S-a dat cu părerea, am comentat despre fiecare, încercând să explic mai bine ce doream eu.

P.S. Dacă s-o supăra aşa tare gaby, să-mi baneze şi adresa IP şi tot ce are prin lista aia. Astfel, nu veţi mai avea treabă cu mine niciodată. Mi-a făcut plăcere să lucrez cam vreo 7 luni cu voi.

• Moderators
Posted

Folosesti cuvinte mari, pe care nu le intelegi. Nu-mi vine sa cred ca astia ca tine o sa-mi plateasca mie pensia peste ani. Tot postul tau n-are nici o noima, n-ai ajuns la nici o concluzie, si nu ai dovedit absolut nimic din ceea ce ai vrut sa faci (presupun). Incerci sa jignesti in cel mai josnic mod posibil, dar nu ti-a reusit. Sterge-ti mucii si treci la culcare.

• Moderators
Posted

alta chestie: ce aveti fratilor cu mine? postez si eu o idee (o IDEE, nu altceva) si gata. sariti pe mine ca fac post hunt. daca nu va place prezenta mea si cautati orice ca sa va luati de mine, plec si gata.

Posted

Suficient...

Nu stiu de ce presimteam ca se va ajunge la o noua cearta...

Nu cred ca are cineva ceva cu tine, ci cu felul in care scrii uneori (ironic)...

In alta ordine de idei, nu mai fiti si voi chiar asa acizi.

P.S: Am modificat posturi care erau de modificat. Nu are sens sa ne facem de ras in ultimul hal... iar, in legatura cu acea categorie, mai intai sa existe posturi, si apoi facem si modificarile.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.