Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut. am o problema cu pc-ul , daca ma puteti ajuta va rog sa-mi raspundeti.

configuratie:

procesor:intel core2 duo E7200 2.53 GHz LGA775 1066 Mhz 3M Box

placa de baza: asus P5KC , intel P35

video:nvidia geforce 8800 GS

ram: 1G ddr2, si 2G ddr2

nu stiu de ce acum vreo 4 zile mia murit dupa ce l-am inchis de la buton , cand vroiam sa-l aprind nu-mi intra in windows, i-am scos placuta de 1G ram si a mers. i-am bagat windows 8, am pus ambele placute ram, cand il solicitam mai mult imi dadea nush ce eroare si se restarta asa ca am mers cu el fara placuta de 1G ram. aseara( adica la vreo 5 ore de funcionare dupa ce i-am pus win am pus sa iau cv de pe warez_spam, a inceput sa-mi mearga foarte intepat, apoi s-a intepat de tot. lam oprit de la buton, si acum cand il aprind dupa ce se incarca la emblema aia de la win 8 imi apare " your pc run into a problem and need to restart. we're just collect your info, and then we'll restart for you" . si apoi face iar asa.nu stiu ce are si nici nu prea am bani sa-l duca la service. inainte sa-mi pun win 8 aveam win 7 . azi iam schimbat si pasta de la procesor, iar in bios imi apare ca temperatura e de 5 grade, e cv normal? stiind ca nu l-am aprins toata ziua?inainte de ai schimba pasta avea vreo 40 grade .astept idei, poate cineva stie ce ar putea avea stricat in el. multumesc anticipat!

• Moderators
Posted

Temperatura la procesor 5 grade ? That can't be right...

Cum ai schimbat pasta la procesor ? ai mai facut pana acum asa ceva ? Cata pasta ai pus ? Ai curatat inainte sa pui pasta ? Cu ce ai curatat ? Esti sigur ca ai pus radiatorul bine inapoi ?

De ce ai schimbat pasta?, 40 de grade e temperatura foarte buna pentru procesor.

Posted

nu e prima data cand schimb pasta. si oricum, dupa ce am schimbat pasta si am curatat toate piesele nu s-a schimbat nimic la pc, in afara de temperatura. aceleasi figuri, adica ce am scris la inceput in primul post. placutele le am in starea asta de vreo 3 ani. pana acuma au mers destul de bine. ambele placute sunt la fel in ceea ce priveste frecventa si producatorul, diferenta este doar de marime, una e de 1G si a doua e de 2G. iar radiatorul la procesor l-am pus exact cum era la inceput, are 4 gauri , in alta parte nu aveam oricum unde sa-l pun.:( oare e posibil sa aiba cv la sloturile de ram?

Posted

stati ca am rezolvat cv. am pus iar win 8 pe un stick, l-am facut bootabil si iam date repair. acuma in C am un folder Windows.old. iar noul win e ca si reinstalat, fara nici o aplicatie. vreau sa stiu ca daca avand vechiul win, in acel folder, pot face cv ca sa mut aplicatiile instalate de acolo, adica sa nu mai instalez iar programe pe noul win. si vreau sa stiu daca e vreo problema daca sterg folderul Windows.Old.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.