Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Is asa de plictisit atunci cand ma gandesc ca sunt plictisit incat plictiseala mea ma plictiseste si mai tare :((

• Moderators
Posted

Aceasta categorie a fost creata pentru a ne putea destinde putin pe forum.

Posturile ce se vor face in aceasta categorie nu se vor lua in considerare la totalul de posturi ale unui user.

Succes si spor la jocuri!

=))

• Moderators
Posted

Tot spam se numeste. Daca se contorizau posturile iti ziceam ca esti "post hunter" , ceea ce e adevarat, doar ca nu-ti mai spun, ca te superi pe mine. :troll:

• Moderators
Posted

Daca se contorizau posturile iti ziceam ca esti "post hunter" , ceea ce e adevarat, doar ca nu-ti mai spun, ca te superi pe mine. :troll:

Ştiu, de asta a fost creată această categorie :yes:.

Spam all the way!

• 8 months later...
  • 1 month later...
Posted

Cand ma plictisisesc plictiseala fuge de mine deoarece si ea s-a plictisit de atata plictiseala.

Doh' fuck the logic  :|

ENITJqi.png

userbar2.png

---------------------------------------------------------------------------------------

Sunt fondatorul oficial al comunităţii Pistolarii.

Comunitate de gaming serioasă 

Connect dr.pistolarii.com

Vrei un userbar ca al meu ? Dă-mi un PM !

---------------------------------------------------------------------------------------

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Tot spam se numeste. Daca se contorizau posturile iti ziceam ca esti "post hunter" , ceea ce e adevarat, doar ca nu-ti mai spun, ca te superi pe mine. :troll:

Ma plictisesc plictisindu - ma cu plictiseala plictisitoare ...

Dan is the best here . :))

Posted

Da tot ai spus-o :))

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.