Jump to content

Cum Sa Optimizez/cresc Un Site In Google Serps In Prezent?

Recommended Posts

Posted

Google face tot felul de actualizari in ultimul timp, mai mult sau mai putin benefice pentru webmasteri. As vrea sa va intreb, pe ce ar trebui sa ma axez in prezent daca doresc sa cresc un site in Google Serps pe o nisa nu foarte populata. Pentru inceput m-ar interesa 2 cuvinte cheie.

In trecut stiu ca se punea accept pe comentarii in blog-uri si inscrierea in directoare dofollow, dar, acum, cam cum ar trebui sa incep? Poate cineva sa-mi ofera o reteta?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Mai exista un topic cu aproape acelasi subiect ca al tau, pe care te invit sa-l citesti:

Asadar, ti-as sugera urmatoarea "reteta":

1. Uptime cat mai ridicat al site-ului.

2. Adaugare de continut unic, frecvent.

3. Inscriere manuala in directoare web. Te folosesti si de cele nofollow sau indirect unde pui title netargetat. O sa ai bucuria de aprobari si dupa 11-13 luni (10-30 pe zi eu zic ca e suficient pentru un site nou).

4. Utilizarea de directoare articole (5-15 lunar consider ca ar fi ok). Articolele trebuie sa fie unice pentru fiecare director de articole. Pe langa faptul ca nu prea ti se vor accepta articolele duplicat, iti supui si site-ul unei penalizari pentru continut duplicat.

5. Comunicate de presa (macar 1 luna).

De asemenea, iti recomand sa te uiti si peste acest articol: Cum construim reteaua de linkuri dupa update-ul Penguin ?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.