Jump to content

Ip.board 3.1.x, 3.2.x And 3.3.x Security Update

Recommended Posts

Posted

In momentul in care am intrat astazi in panoul de control pentru Administratori, mi s-a afisat o notificare prin care mi se atragea atentia despre o bresa de securitate ce tocmai a fost raportata si rezolvata. Astfel, fie ca detineti IPB (Invision Power Board) 3.1.x, 3.2.x, sau 3.3x, sunteti sfatuiti sa actualizati forumul pentru a nu avea probleme de securitate pe viitor.

ipbsecurityissue.png

Pentru a face operatiunea de actualizare, va trebui sa descarcati pachetul corespunzator versiunii detinute de mai jos, ce contine un singur fisier, si anume core.php. Dezarhivati pachetul si vi se va rezulta fisierul anterior mentionat, pe care va trebui sa il suprascrieti cu cel deja existent in: /admin/sources/base

IP.Board 3.3.x: ipb33_oct12.zip - 38.93K

IP.Board 3.2.x: ipb32_oct12.zip - 37.28K

IP.Board 3.1.x: ipb31_oct12.zip - 57.78K

Articolul oficial: http://community.invisionpower.com/topic/371625-ipboard-31x-32x-and-33x-security-update/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu este eroare, e o notificare a celor de la IPS. În câteva zile o să dispară după ce vor înceta ei să o afișeze.

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.