Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi, 31 octombrie 2012, Ubisoft a lansat asa cum a promis cel mai nou titlu din seria Assassin's Creed pe platformele principale (PC, PlayStation 3 si Xbox 360) impreuna cu Assassin's Creed Liberation pentru PlayStation Vita. Totodata, cel mai precomandat joc din istoria companiei Ubisoft, Assassin's Creed 3, a fost lansat odata cu un patch day-one, prin intermediul caruia au fost eliminate 44 de erori.

Va reamintesc ca cerintele de sistem pentru joc pot fi vizualizate aici: , si va las in compania trailer-ului de lansare:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Eu îl downloadez de pe filelist cu ajutorul lui µTorrent cu o viteză constantă de 6 mega pe secundă

Wow, am spus-o.boredlook.gif Chemaţi poliţia

• 2 weeks later...
Posted

Jocul nu m-a fascinat cu nimica.

Doar niste mici imbunatatiri la grafica + niste chestii mici adaugate cum ar fii vanatul si armele de foc.

Deci jocul a fost prea scurt .. mi-a luat 10 ore sa il termin..

SPERAM CA ASSASSINS CREED 4 SA FIE MULT MAI LUNG !!

Only The Godfather.

• Moderators
Posted

Mai lung ? pai daca urmaresti doar misiunea principala normal ca e scurt. Cred ca ti-a luat mult 10 ore sa-l termini. E evident ca n-ai facut luptele navale, ca alea sunt foarte faine. Plus ca mai sunt destule misiuni secundare...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.