Jump to content

Recommended Posts

Posted

Black Friday este prima zi de vineri de dupa "Ziua Recunostintei" in care se fac reduceri foarte mari. Conceptul a avut loc prima oara in SUA, dar apoi a fost imprumutat si de alte tari, printre care si Romania :ro:. In anul acesta 2012, Black Friday va avea loc pe data de 23 noiembrie. Ca si anul trecut, promotia va incepe la ora 5 dimineata si se va termina duminica la ora 23:59.
Cea mai mare campanie de vanzari va fi sustinuta in acest an in mediul online de magazine precum eMAG.ro, Domo.ro, Flanco.ro, evoMag.ro, PCgarage.ro sau Koyos.ro.

Mai jos puteti citi declaratia lui Iulian Stanciu, managerul retailerului online eMAG:
"Black Friday marchează deschiderea sezonului de reduceri, iar dacă anul trecut a fost un succes, anul acesta va fi senzaţional. „Va fi de cinci ori mai spectaculos. Ne aşteptăm la un trafic simultan de 200.000 de oameni, iar pe întreaga zi la trei milioane de persoane. Anul trecut ne-am pregătit la un trafic simultan undeva la 50.000 de oameni şi am avut 100.000 de persoane pe site. Este o provocare pentru noi. E ca şi cum s-ar derula o lună întregă într-o singură zi. Anul trecut oamenii au putut cumpăra produse care au avut şi 80% reducere, omul de afaceri amintind că telefonul Samsung Galaxy S II a avut cel mai bun preţ din Europa, iar o plasmă Panasonic de 5.000 de lei s-a vândut la jumătate de preţ."

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Gaby...Daca o sa te vad intr-o zi pe strada...Iti dau o bere !! :cheers: Stiam ca Black Friday vine si in Romania dar nu stiam data exacta. Mersi inca o data :drinks:

• Moderators
Posted

pcgarage.ro m-a cam dezamagit cu reducerile anul trecut.

Pe site-ul lor scria mare: reduceri de pana la nush cate zeci de milioante, dar reducerile erau de maxim 5-10%

Posted

Si eu care ma gandeam la un 3, Dane :)). Ca veni vorba, exista vreo diferenta majora intre S2 si S3? Inafara de procesor si design. Nu cred ca merita acei 200$ in plus. Dupa parerea mea, HTC One X e peste S3.

What about LG Optimus si Nokia Lumia?

Toate se invart cam in jurul aceluiasi pret, dar as merge pe un S2.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Ce sa fac cu S3 ? Sa-l pun la ureche si sa zica lumea ca am o problema la cap ? E imens... nu-mi place.. mai ales daca-i mai pui si-o husa (si cum gasesti in comert numai imensitati de huse), l-ai facut cat o tableta mini. wtf ! Never. Asa S2-ul macar are forma care-mi place.

• Moderators
Posted

Apropo de intrebarea ta Lus, da este diferenta destul de mare, dar, asta nu inseamna ca acei bani in plus sunt justificati. E marketing. Imi aduc aminte bine, pe la inceputul anului, cand S1 era 1200 ron prin magazine, cum a aparut S3, aproape s-a injumatatit pretul, e ceva normal. Si cu cat mai trece timpul, si S3-ul devine mai ieftin.

• Moderators
Posted

Mi-am adus aminte de ceva: anul trecut, la PCgarage (tot de blck friday), scria pe pagina principala mare, Black Firday 2011, reduceri de 3000 de lei (asta nu o uit never), etc.

Si in ziua reducerii, ce sa vezi: reduceri de 200 - 300 ron (maxim) erau la alea mai scumpe de 10000 de lei, gen placile video nVidia cuda sau amd firepro, etc. De asta reducerea a durat ceva mai mult la ei decat la alte magazine ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.